RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
@ManUtdChampions денес имаш легитимно право да навиваш за Сити, нема никој да те куди ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Мора вечер да ми се оддолжат за целата поддршка што ја добија во овие 2 сезони со победа.@ManUtdChampions денес имаш легитимно право да навиваш за Сити, нема никој да те куди![]()
Дини е драма квин и касап и не треба да се зема зериозно, али ради Најџел Пирсон не би сакал да испаднат, човекот има јак пристап кон фудбалот, што уствари го осети и Ливерул со поразот кај нив.За Канте не ја знам причината, не ни прашав.
Дини беше гласен поради ситуацијата со син му и тоа е во ред ама жити се', стекнале доверба а пред тоа ја немале. Од сам старт ги гледаат ко под стаклено ѕвоно, прават тестови цело време, спремаат секакви протоколи за да бидат безбедни. Едно е јас и ти од тука, кои не сме дел од клубовите да не знаеме и да се сомневаме ама тие, кои се дел од тоа постојано да не знаат на што се спремни, само да се заврши сезоната, мене ми е бладање.
Затоа Дини, се надевам се глеаме у Чемпионшип.
Се заебавам, никој нема да те глеа таму.
Па нив ги дадоа...Треба наместо навивачите на Челзи на стримот оние на Ливерпул да ги даваат кога ќе даде гол Челзи
Инаку Пулишич мајсторски