santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.034
Јас мислам дека и Охрид треба да ги тргне од листата.Црна Гора ја тргнала Македонија од листата на граѓани на кои ќе им биде дозволен влез, сега ќе почнат и другите.
Јас мислам дека и Охрид треба да ги тргне од листата.Црна Гора ја тргнала Македонија од листата на граѓани на кои ќе им биде дозволен влез, сега ќе почнат и другите.
Нека се тестираат во Систина, таму тестовите се најточниШкупи и Струга одбија корона тестови - не верувале на резултатите!
Баш ме интересира во која државна болница ќе ги прават тестовите и дали ќе го поминат алгоритмот кој важи за обичниве смртници кои чекаат и со симптоми да им се направи тест.
Не велам дека пријателот твој е ебиветар, ама можи да бил на место во затворен простор кај што некој болен ебиветар без маска си дрдорел/викал на цел глас, а можеби и кашлал и кивал.Ќе ти кажам само дека човекот максимално се придржуваше на мерките за претпазливост.Тоа е и она шо ми е најчудно.Значи не можиш некого да го прогласиш за ебиветар само поради тоа шо го закачил вирусов.
Добро бре...ги гледаш сликите Царовска, Обиџуко и остали како делат флаери и се сликаат низ народотТаман сега почна да излага ситуацијава од контрола ради ифтарот а не поради изборите како што трубат тука, сега Мицко ќе рипне од глувчешката дупка и он ќе бара избори пошто на Филипче вртоглаво му паѓа рејтингот...
cika darvin da im objasni nekoi raboti, so gi ispustile od osnovnoСамо колективен имунитет за овие!Шкупи и Струга одбија корона тестови - не верувале на резултатите!
Фудбалските прволигаши Шкупи и Струга добиваат да се тестираат за Ковид-19 преку Синдикатот на фудбалери на Македонија, бидејќи не веруваат во нивните резултати.sport1.mk
за овие само чика Адолф да се врати да ги прати на групно туширање!cika darvin da im objasni nekoi raboti, so gi ispustile od osnovno
Јас нигде немам прочитано како вмро би се справиле. Се разбира дека хејтот е кон шарлатаниве сега оти не знаат кај тераат.Не сум политички определен, и ич не следам политика...али тие што плукате по Зајко и Пајо Патарот, мислите да беа сменети страните, другиве да беа на власт поинаку ќе постапеа, ќе не спасеа сите од бедава?
јас не видов ни еден да плука по Зајко и Пајо Патаро, овде се плука во главно по браќава.Не сум политички определен, и ич не следам политика...али тие што плукате по Зајко и Пајо Патарот, мислите да беа сменети страните, другиве да беа на власт поинаку ќе постапеа, ќе не спасеа сите од бедава?
И џабе е и две години да бидеме под клуч, истово срање ќе не снајде порано или подоцна...останува да видиме како ќе се сносат овие што ја "победиле" коронава во текот на летото...да не се врати кај сите...
Систина требаше да го врши тестирањето. Ама прпа изгледа.Нека се тестираат во Систина, таму тестовите се најточни
Честитки, го имаме првиот релативизатор на темава... Не прати политика, не е определен, ама според него не било толку страшно покољот од владението на СДС што го направи, бидејќи и другите не биле нешто подобри...Не сум политички определен, и ич не следам политика...али тие што плукате по Зајко и Пајо Патарот, мислите да беа сменети страните, другиве да беа на власт поинаку ќе постапеа, ќе не спасеа сите од бедава?