Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
јас да сум не ги ни тестирам, нека тераат кај што тргнале, кој ги ебе, остај нека исцркаат, им ебам племето искомплексирано.
Не е тоа казна...да им се даде општокорисна работа како казна. Нека чистат Вардариште.

Ударна вест сабајле на радио беше цитат од пресот на министерот каде што тој гордо објавува дека семејството на починатиот кој бил позитивен на ковид 19 а го погребале без протокол по традиционални верски обичаи,дозволиле да бидат тестирани.Јас мислам дека овој успех на државава треба да се запише како историски и наредните генерации да го учат во учебници
Автоматски споено мислење:

Се збори дека им ветиле додека воделе преговори министерско место за член од семејството во новата влада доколку дозволат да бидат тестирани

Не бе какво министерско, кај ти пушта фотеља комуњар... ќе го турат таму пиљот ко ние од Арачиново и нека го перска короната.

Најточната дефиниција ја даде нивниот поранешен директор на фондот за здравство...ги знае од внатре што се вели..

ПАНОВСКИ: Ова што ни се случува е поcледица на желбата за избори

Пола сдс у изолација, со кого ќе идат на избори?

Немам коментари више :(

Не е тоа казна...да им се даде општокорисна работа како казна. Нека чистат Вардариште.
не не, баш тоа е казна, нив не можеш да ги казниш со општокорисна работа, тие фунционираат по систем на колективен бојкот на системот, за да ги научиш на памет треба да ги удриш со нивните куршуни, само така ќе почуствуваат.
Сега гледам некој од албанскиве политичари пополека се свестуваат, нека одат сега тие нека се разберат со тие што со децении ги учеа да го игнорираат системот.

Најточната дефиниција ја даде нивниот поранешен директор на фондот за здравство...ги знае од внатре што се вели..

ПАНОВСКИ: Ова што ни се случува е поcледица на желбата за избори
No shit Sherlock, секој втор на темава го труби ова

Во целото црнило мене ме радува што почнаа да коментираат... (и покрај тоа што се опозиција треба да се слушне абер и од таа страна)

Да не опнат сега пак полициски час....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom