Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 3.124
Првата сезона беше добра. Солидна 8/10.
Втора сезона натака е чиста канта.
Втора сезона натака е чиста канта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто мислиш дека ќе биде последна сезона? Напротив сега се отвараат милион варијанти и заплети за да се продложи уште x сезони... освен ако не си прочитал таква најава некаде не гледам причина да биде последна... мене ми е баш кул и сум хајпнат што се излегува од каубојскиот свет... кастингот е свршување бај д веј.. каква багра е склопена тука врвот на врвовите...Штета што ја вадат серијава од каубојскиот сетинг, вака според трејлеров сезонава ќе биде полна со акција и најверојатно последна. Морав да изгледам 5 клипчиња како рекап на првите 2 сезони па да сфатам што се издешава, сите тајмлајни и други срања. И ми се свиѓа ова со пијано обработки на популарни песни.
Зошто мислиш дека ќе биде последна сезона? Напротив сега се отвараат милион варијанти и заплети за да се продложи уште x сезони... освен ако не си прочитал таква најава некаде не гледам причина да биде последна... мене ми е баш кул и сум хајпнат што се излегува од каубојскиот свет... кастингот е свршување бај д веј.. каква багра е склопена тука врвот на врвовите...
Не баш. Или е во „своето“ време или е во иднината. Нема стимпанк елементи ИМХОДали има стимпанк естетика у серијава? Некоја друга таква дали знаете?