- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.239
- Поени од реакции
- 42.988
Серијава има многу тупење безвеза, со сила комплицирање. Ќе правиме сеа сто тајмлајни за да ги збуниме гледачите хехехе
Ако ти е тоа проблемот, требало уште на пола на прва сезона да ја откажеш и готово.Серијава има многу тупење безвеза, со сила комплицирање. Ќе правиме сеа сто тајмлајни за да ги збуниме гледачите хехехе
Има многу серии кои се наменети за простата раја па се легендарни. Westworld e try hard серија. Убав сетинг и замисла со катастрофа реализација.Ако ти е тоа проблемот, требало уште на пола на прва сезона да ја откажеш и готово.
А ако направеа се едноставно, ќе беше ете пробуваат да ја прилагодат за простата маса, само повеќе пари да извадат хехехе
"Ама сепак ќе продолжам да ја гледам за да бидам кул."Има многу серии кои се наменети за простата раја па се легендарни. Westworld e try hard серија. Убав сетинг и замисла со катастрофа реализација.
At this point, истово може и за тебе да се каже земајќи го во предвид фактот што сите кул мејнстрим серии и филмови тебе ти се прејаки, најдобри и какви веќе не."Ама сепак ќе продолжам да ја гледам за да бидам кул."![]()
Тоа е премногу погрешно мислење. Ех, да замарав со секоја серија што не ми се свиѓаAt this point, истово може и за тебе да се каже земајќи го во предвид фактот што сите кул мејнстрим серии и филмови тебе ти се прејаки, најдобри и какви веќе не.
мислам дека во серијава ни актерите не знаат у кој тајмлајн се, кога го прашале Ед Харис што мисли за приказната, он им рекол не ме прашувајте уште при крајот на првата сезона се загубив.Не сакам да се враќам наназад да читам коментари, може нешо ќе видам шо не треба. Вреди серијава да почне да се глеа? Ми излезе како сугест, ми изглеа занимљива.