Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам и тоа доста...но сепак овде правиме муабет за алкохол со поголем процент
Во Унимак имаш средство си некое за дезинфекција, е сеа мислам дека е околу 45% па не знам колку е ефикасно. Не ме држи за збор околу ефикасноста може содржи тоа што е потребно, ама можеш да видиш. И нормално, оди поранкоNo vo Kičevo nema vo niedna apteka...ni vo albanskite
И сите членови од фамилија заедно ќе пазаруваат, групно ќе соберат се, а некој што навистина му треба пак нема да земе.
Еве решение да не креват идиотите по 20 тоалетни, макарони...
и да лажат и да кријат,оваа не никаков фактор,пошто без никакви докази обвинува.Subscribers не се битни, сооднос се вади спрема прегледи
Автоматски споено мислење:
Сите лажат
и Црна Гора исто такаAbe sekako, aj Rusija laze ama zatoa Turcija odlicno se spravuva so virusot I ima 0 zaboleni (do pred nekoj den spored ekspertizata Erdogan), isto I Amerika e iskrena, I Germanija itn itn.
Мајндфакот го праат луѓето без симптоми. Докажано е дека има такви. "Ништо не ми е, одам у чајџилница, на џогинг, у црква, у парк".Во кафичов кај што одам чат пат на дневница 2цата шефови со корона. Правеле тестови во Жан Митрев уште пред неколку дена. Немале никаков контакт ни со Цаца ни со тие од Банско. Странство не оделе и кафичов не работи 2 недели па да фатат од гости. Изгледа има многу повеќе во Скопје.
Дојде ова упмУште земјотрес фалеше. Хрвативе јако ги здрмало.
Господ нека ни е на помош.
Дојде ова упм
15 годишно дете прва жртва.
Кај да ојш сеа дома ил надвор
2020 ни четвртина не е помината а се десија срања поке од последниве 10 години