- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.160
- Поени од реакции
- 10.111
И за Охридски ич не ми текнува. Имаат пуштено и они некоја претстава, мада оној Никола Тодороски ми е ептен антипатичен, па нема да ја гледам.
Озбилно? Линкче?И за Охридски ич не ми текнува. Имаат пуштено и они некоја претстава, мада оној Никола Тодороски ми е ептен антипатичен, па нема да ја гледам.
Озбилно? Линкче?
Ми одговорија дека имале технички проблеми, ни „Мајсторот и Маргарита“ не ја пуштија според планираното.MНТ веќе не пушта театарски претстави?
Гледам одамна немаат ставено ништо после онаа Да тргнеме сењор.
„Каминот“. Сум пишала и мислење тука.Некоја препорака за претставине што ги пуштија од Струмички театар?
Кога почнаа? Сабајлево гледав на фб немаат никаква објава.НУ Народен театар Битола
www.youtube.com
И Битолски секојдневно пушта претстави. В недела е „Иванов“, прекрасна претстава, не смеете да не ја изгледате додека е онлајн.
Па мислам од понеделникот, секој ден по една. Баш на фб секој ден објавуваат, да не имаш лајкнато некоја друга страна?Кога почнаа? Сабајлево гледав на фб немаат никаква објава.
Така нешто.Па мислам од понеделникот, секој ден по една. Баш на фб секој ден објавуваат, да не имаш лајкнато некоја друга страна?