- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.250
- Поени од реакции
- 2.545
Nitu ti ne veruvas vo ova sto go pisuvas
Ne ste vie za fight druze vie se silite niz internet, se praite jaki niz paroli ili koga ste vo tribina ama zbori realno barem ednas ne mozete da gi merete so Sverceri..
Od lugje kako tebe i tvojata grupa (ideologiata na komiti) nastrada i Sazdo sto stvarno zal mi e.. Ama i toj vo tvoj stil se silese vo Internet barase smrt za Albanci i na kraj site znaeme sto se sluci...
Sto sakam da kazam so vasata ''ideologija'' (komitska skola--tastatura tepaci) vie gi zagrevate mladite makedonci da pisuvaat isto kako vas da barat smrt za Albanci paa posle tie lugje nastraduvat od (sverceri) nekoj sto ne se tastatura tepaci i ziveat u realen svet i sto rabotite ne gi ostavat samo za vo internet...
Koj go ubi Sazdo?
Vie go ubivte so vasata posrana ideologija i skola...
Pozz ! ! ! TASTATURA TEPACI 87 ! ! !
Не поддржувам барање “СМРТ” за цел етникум. Исто не поддржувам напаѓање на обични Албанци, камо ли малолетни.
Горе дискустијата беше друга, ја знам само за тие 2 битки кај што се повлекле членови на Комити, друго сегде Шверцери бегале.
Го спомнуваш Саздо... мислам треба да ти биде СРАМ да пишеш... прво како група не се оградивте, не извадивте парола “Почивај во Мир Саздо” како секоја нормална навивачка група.
Спротивно, дури ГРОМОРОЗНИ графити низ Чаир и Север... последно имињата на 3 убијци и запишано -1, ситење дека еден Комита помалку.
Немој после да се чудите зашто не ве рачунаме за навивачи !
Цел балкан и Европа испо не ве сматра за навијачка група. Поддршка добивате само од вашите индијанци од Косово и Албанија.
Навивачки кодекс? 3 на 1 ?
Со тврди предмети ? Тие тројца ако беа мажи зашто не бараа со Саздо 1 на 1 ? Било кој еден од нив тројца да беше маж од нив, за 1 на 1 ?
Они не, напад како КУРВИНИ СИНОВИ 3 на 1.
Прв ред на прославата, ви седат политичари цел ред.. како конвенција на ДУИ, истите фаци и таму и тука кај вас...
Ако се чувствувате добро со ова, тогаш терајте што да ви кажам, само немој да глумите некој УЛТРАС свет, пошто лицемерно е.. верувај. Како што рече, може да настрада некој од било која страна.
Како некој да верува на вашите членови за било што, од тоа што пишуваат погоре, кога а се отвори уста а се лаже,
последно денес дури и соопштение извадивте, сте ја снимиле салата пред да си одите.
еве и тоа од ТВ 21 , медиум со сопственик Албанец.
Ако се гордеете со ова, алал да ви е, само ти викам далеку од навивачкиот свет.
Терајте си ја вака прославата, само немојте многу Ред Буљ да пиете и мрсно да јадете, знам дека таа комбинација ја терате