Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 ноември 2013
Мислења
940
Поени од реакции
1.482
Јака хиерархија имаат, Омер како ќе каже така е.
Има еден дечко од контрабанда , му го слушаат зборот сите
Секако како група функционираат хиерархиски подобро од сите други

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.461
Видете им ја само паролана што ја извадилр на прославата. Каква само логика, мајко мила.
30 години + 6 титули = 36 (a, b, c...), алудирајќи на 36те букви од албанската азбука која ја утврдиле баш на датумите на кои слават.
На кој мозок му текнало ваква глупост, допирна точка немаат трите работи.
И самиве датуми за прослава се одбрани политички, за да има повеќе публика на прославите, едното за денот на азбуката, другото за знамето, каде и шуто и сакато слави.

Член од
21 август 2014
Мислења
103
Поени од реакции
42
Pozadi dobar konj,prasina se kreva.
Cekajte go dokumentarecot.steta sto ke se macite so prevodi.
Neka ima sto da se zbori
Povelete :paok,united force,kriminal,teatar,drami,organizacija,semkari,lapacki,viva sokcinja.
PATETICNI

Последно уредено:
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
По 500 артан груби им давал да одат дс навиват, криминалци убијци далеко од ултрас култура
Можно е и тоа ама и да не и давал намерно ја направиле прославата заедно со денот на албанската азбука за да има многу луѓе кои се дојдени партиски.

Последно уредено:
Член од
25 ноември 2019
Мислења
10
Поени од реакции
16
Vas za nisto ne ve biva , samo za jadenje gomna vo forum . Vo grad , vo stadion , nigde ve nema , ste se sobrale ovde dva trojca i mu go lizete gzot eden na drug . Posle utakmicite tepate nekoe malo dete sto go naogate od drugata strana na mostot ili nekoja zena . Ako malce ste jaki dojdete navaka i ke se vidime , ne da odite samo srede mostot i da se slikate . Site znaeme koj se najjakite vo gradot . Pozdrav do site vas navivaci samo vo internet , do sega sme ve brukale no da znaete deka ova nisto ne. Prodolzuva ! ( od stanovi ne smeete da izleguvate ;)

Член од
1 април 2013
Мислења
266
Поени од реакции
719
Видете им ја само паролана што ја извадилр на прославата. Каква само логика, мајко мила.
30 години + 6 титули = 36 (a, b, c...), алудирајќи на 36те букви од албанската азбука која ја утврдиле баш на датумите на кои слават.
На кој мозок му текнало ваква глупост, допирна точка немаат трите работи.
И самиве датуми за прослава се одбрани политички, за да има повеќе публика на прославите, едното за денот на азбуката, другото за знамето, каде и шуто и сакато слави.
I samiot znes deka brojkata nikogas ne ni bilo problem, za vakvi proslavi uste po malku. Godisninite gi slavime sekogas kraj na noemvri, razlikuva samo denot vo zavisnost od terminot na utakmicata.
Salata ne e ostetena, toa sto na vas i na nekoi partii ili portali, mediumi vi smeta taa da se koristi i od nas e druga rabota. Mnt e izgraden i od nasi pari taka da vie moze samo da laete.

ps: Sto navivacka grupa ste vie sto se falite so palenje rekviziti, neli tie ne bile trofej?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.519
Поени од реакции
29.003
25 години поминаа јас уште не знам за случај некој албанец шверцер да е тепан. 25 години биле тепани жени и деца. А, они пустите кога и да тепаат некого увек тоа се батки од 30 години плус, и кик боксери јадат ќутек од хулиханите шверцери.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.517
Vas za nisto ne ve biva , samo za jadenje gomna vo forum . Vo grad , vo stadion , nigde ve nema , ste se sobrale ovde dva trojca i mu go lizete gzot eden na drug . Posle utakmicite tepate nekoe malo dete sto go naogate od drugata strana na mostot ili nekoja zena . Ako malce ste jaki dojdete navaka i ke se vidime , ne da odite samo srede mostot i da se slikate . Site znaeme koj se najjakite vo gradot . Pozdrav do site vas navivaci samo vo internet , do sega sme ve brukale no da znaete deka ova nisto ne. Prodolzuva ! ( od stanovi ne smeete da izleguvate ;)
goats-1.jpg Олабави

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Абе ако за тебе група од 15-20 Шверцери е мала дето тогаш добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom