- Член од
- 11 декември 2013
- Мислења
- 1.404
- Поени од реакции
- 3.314
Изгубени сме сите ние, ама генерациски.Дечко не се губи.
Изгубени сме сите ние, ама генерациски.Дечко не се губи.
Има еден дечко од контрабанда , му го слушаат зборот ситеЈака хиерархија имаат, Омер како ќе каже така е.
Секако само со коњи можете да се споредите.Pozadi dobar konj,prasina se kreva.
По 500 артан груби им давал да одат дс навиват, криминалци убијци далеко од ултрас култураИзгубени сме сите ние, ама генерациски.
Можно е и тоа ама и да не и давал намерно ја направиле прославата заедно со денот на албанската азбука за да има многу луѓе кои се дојдени партиски.По 500 артан груби им давал да одат дс навиват, криминалци убијци далеко од ултрас култура
I samiot znes deka brojkata nikogas ne ni bilo problem, za vakvi proslavi uste po malku. Godisninite gi slavime sekogas kraj na noemvri, razlikuva samo denot vo zavisnost od terminot na utakmicata.Видете им ја само паролана што ја извадилр на прославата. Каква само логика, мајко мила.
30 години + 6 титули = 36 (a, b, c...), алудирајќи на 36те букви од албанската азбука која ја утврдиле баш на датумите на кои слават.
На кој мозок му текнало ваква глупост, допирна точка немаат трите работи.
И самиве датуми за прослава се одбрани политички, за да има повеќе публика на прославите, едното за денот на азбуката, другото за знамето, каде и шуто и сакато слави.
ОлабавиVas za nisto ne ve biva , samo za jadenje gomna vo forum . Vo grad , vo stadion , nigde ve nema , ste se sobrale ovde dva trojca i mu go lizete gzot eden na drug . Posle utakmicite tepate nekoe malo dete sto go naogate od drugata strana na mostot ili nekoja zena . Ako malce ste jaki dojdete navaka i ke se vidime , ne da odite samo srede mostot i da se slikate . Site znaeme koj se najjakite vo gradot . Pozdrav do site vas navivaci samo vo internet , do sega sme ve brukale no da znaete deka ova nisto ne. Prodolzuva ! ( od stanovi ne smeete da izleguvate
Абе ако за тебе група од 15-20 Шверцери е мала дето тогаш добро.Vas za nisto ne ve biva , samo za jadenje gomna vo forum . Vo grad , vo stadion , nigde ve nema , ste se sobrale ovde dva trojca i mu go lizete gzot eden na drug . Posle utakmicite tepate nekoe malo dete sto go naogate od drugata strana na mostot ili nekoja zena . Ako malce ste jaki dojdete navaka i ke se vidime , ne da odite samo srede mostot i da se slikate . Site znaeme koj se najjakite vo gradot . Pozdrav do site vas navivaci samo vo internet , do sega sme ve brukale no da znaete deka ova nisto ne. Prodolzuva ! ( od stanovi ne smeete da izleguvate