Пушти си ја графиката што ја покажаа на самиот натпревар ќе видиш зошто го серат, башка и пенал чист не свирна. Никад нема да ме убеди официјалното соопштение дека Фирмино бил во офсајд, кој курац е тоа соопштение бе мишката му била у офсајд, а јасно се гледа дека е поназад цело рамо од коленото на дефанзивецот од Вила. Јас тврдам дека во Англија и ВАР се манипулира максимум колку што може.Секако дека Еткинсон го измисли офсајдот на Ливерпул. Во прво коло му поништија ваков гол на Стерлинг, кога се побунив јас дека на ваквите офсајди нема смисла да се реагира, пошто не се очигледна грешка на судијата излезе дека навивам за Сити да земе титула.
Јас уште сум против интервенција на ВАР за нанометар офсајд, ама пак од друга страна голот секако беше поништен од судиите на терен, така да џабе серете по Еткинсон.
Го гледав мечот паралелно со тој на Сити и знам дека графиката прво покажа дека Фирмино не е во офсјад. После му повлекуваа линија од коленото, па вториот пат кога повлекуваа линија од рамото излезе дека е офсајд.. Ваљда, првиот пат не била убаво сетирана.Пушти си ја графиката што ја покажаа на самиот натпревар ќе видиш зошто го серат, башка и пенал чист не свирна. Никад нема да ме убеди официјалното соопштение дека Фирмино бил во офсајд, кој курац е тоа соопштение бе мишката му била у офсајд, а јасно се гледа дека е поназад цело рамо од коленото на дефанзивецот од Вила. Јас тврдам дека во Англија и ВАР се манипулира максимум колку што може.
Прегледај го приврзокот 221253 ne ozb ja ne gleam ofsajs ovde... neka mi objasni nekoj ako sum greska kaj e ofsajdot...edino rakata na firmino ama raka ko so znam ne se ssudi...
Има објаснување, ама нема везе, Еткинсон е крив.
Оваа графика гледај ја. Тука опсајц е?Прегледај го приврзокот 221253 ne ozb ja ne gleam ofsajs ovde... neka mi objasni nekoj ako sum greska kaj e ofsajdot...edino rakata na firmino ama raka ko so znam ne se ssudi...
ама мечката и у твој двор ке заиграАјде сега Еткинсон суди измислен офсајд оти мишката му била понапред и не суди чист пенал сѐ да ти ебам јас тебе. Напушете се и ти и цела ФА. Мане надени ги на таа црна курчина!
Подобро мечка во двор, отколку кај Мане на кур.ама мечката и у твој двор ке заигра
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е ни тука, ни со ВАР не можат да видат дека ова е офсајд. Ова е дефиниција за 50/50 ситуација, врска немаат линиите што ги нацртале.Оваа графика гледај ја. Тука опсајц е?
Прегледај го приврзокот 221257
Го видов и јас ова со зумираање, црвената линија дефинитивно паѓа на плавата и треба да се поклопат. Ни самите не знаат како досудиле офсајдПодобро мечка во двор, отколку кај Мане на кур.
Автоматски споено мислење:
Не е ни тука, ни со ВАР не можат да видат дека ова е офсајд. Ова е дефиниција за 50/50 ситуација, врска немаат линиите што ги нацртале.
Прегледај го приврзокот 221261
Може секој кој плаќа карти, купува дресови, троши пари кои одат во Арсенал ФК ЛТД(ДООЕЛ) пошто Џака во супротен случај да немаше такви кои трошат за фудбал ќе беше автолимар во Гњилане и ќе пиеше зидарско на пауза.Играчи во ПСЖ и во Сити зимаат 5 пати поголема плата од Џака, тимови кои не се нешто познати по своите навијачи, така да твојата теорија ти паѓа во вода. Навивачите треба да се почитуваат ама и навивачите мора да ги почитуваат своите играчи. Пак ќе кажам, не може секоја рандом пијандура да се претвара во финансиски маг и да објаснува како се заработуваат пари, секоја пијана пијандура да се претвара во Пеп Гвардиола и да објаснува за тактика и ако нешто не му се допаѓа да доаѓа на стадион и да пцуе, да колне и да вреѓа зошто на стадион има и деца. Ако сакаме на младите да им дадеме пример, прво тие таквите пијани дно од луѓе треба да ги избркаме од стадион (зошто не можеме да ги едуцираме).
Џака го нема ругани нит дресот, нит клубот, не колку што го имаат ругано (во друга перспектива) оние кои збореа против Венгер 5-6 години. Или навивачите имаат право на свое мислење ама играчите немаат?
Апсолутно не може секој кој има спротивно мислење од менаџерот, да му посакува смрт на играчот, рак на неговото семејство да се нарече навивач. Може да се нарече само МОРОН.Може секој кој плаќа карти, купува дресови, троши пари кои одат во Арсенал ФК ЛТД(ДООЕЛ) пошто Џака во супротен случај да немаше такви кои трошат за фудбал ќе беше автолимар во Гњилане и ќе пиеше зидарско на пауза.
Значи фановите таму го плаќаат него да игра фудбал а не да го фрла и гази дресот на клубот (фирмата де). Замисли во рандом фирма да го искинеш логото од униформа, раб.одело или било како и да го фрлиш и да се дереш фак оф, колку минути од отказ те делат?
Ако има клаузула таква, веднаш на трансфер листа, надвор од тим и забрана за прилаз до Ешбартон на 1км за Џака.