Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
За ова нема потреба да се гледа вар така?

hk pu
Ако не се лажам во тоа правилникот некаде им стои, дека ако ситуацијата е блиска и играчот нема никаква можност да реагира, не го свират. Што според мене е глупост и ова е чист пенал, ама мислам дека такво нешто имаа.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Ајде сега Еткинсон суди измислен офсајд оти мишката му била понапред и не суди чист пенал сѐ да ти ебам јас тебе. Напушете се и ти и цела ФА. Мане надени ги на таа црна курчина!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
хахахаха не ми се верува

Браво за Астон Вила, изиграа ептен машка утакмица, штета што физички паднаа последните 15тина минути. Ливерпул само ради ваквите победи заслужуваат титула сезонава, иако ќе беше ептеееен јако дербито ако се намалеше сега разликата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Нема панси Ливерпул да не освои сезонава, решена е веќе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.969
Стварно педерот Еткинсон бил у вар соба за Ливерпул?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Секако дека Еткинсон го измисли офсајдот на Ливерпул. Во прво коло му поништија ваков гол на Стерлинг, кога се побунив јас дека на ваквите офсајди нема смисла да се реагира, пошто не се очигледна грешка на судијата излезе дека навивам за Сити да земе титула.

Јас уште сум против интервенција на ВАР за нанометар офсајд, ама пак од друга страна голот секако беше поништен од судиите на терен, така да џабе серете по Еткинсон.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.969
Секако дека Еткинсон го измисли офсајдот на Ливерпул. Во прво коло му поништија ваков гол на Стерлинг, кога се побунив јас дека на ваквите офсајди нема смисла да се реагира, пошто не се очигледна грешка на судијата излезе дека навивам за Сити да земе титула.

Јас уште сум против интервенција на ВАР за нанометар офсајд, ама пак од друга страна голот секако беше поништен од судиите на терен, така да џабе серете по Еткинсон.
Цела фан база го сере, има причина ваљда. Секоја можност ја користи да го оштети Ливерпул.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.967
Поени од реакции
8.187
Qр да пуши коментаторот на СК6 шо рече Сити намалува разлика на -4, на Вила Парк е судиско продолжение со резултат 1-1, а стримот каснеше 5 мин.

А и ВАР истото што не ја прегледуваа ситуацијата за пенал!!!

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Цела фан база го сере, има причина ваљда. Секоја можност ја користи да го оштети Ливерпул.
Немој и вие како Челзи со заговорите против нив и Мурињо. Аткинсон е муле. Сите го знаеме тоа. Во глава си има посебна книга со правила само него што му имаат смисла. Нема везе против кого суди.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Не, туку да си одржите норма да плачење, така сте едноставно навикнати. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369

И ако топката за намометар не ја поминува линијата, да се суди гол.

Правилата се јасни и веќе кога се воведе ВАР не може да се оди против тоа што се гледа на снимката.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.888
Поени од реакции
67.506
Немој и вие како Челзи со заговорите против нив и Мурињо. Аткинсон е муле. Сите го знаеме тоа. Во глава си има посебна книга со правила само него што му имаат смисла. Нема везе против кого суди.
Секој фан клуб си има дежурен хејтер кај судиите, Арсенал не го сакаат Дин и пензионираниот Рајли, еве Еткинсон бил против пул, Клатенбург против Челси, Оливер против Јунајтед етц етц.

Ако наредното коло не свирна Еткинсон пенал за нас, тогаш ке биде дека Еткинсон е против нас, и така во круг.

Генерално, судииве се срање во Англија, и тоа го кажувам јас, како фан на Јунајтед кои добија катарљон пенали сезонава. Немаа ниту еден судија на Светско, што им беше доволен шамар. Ниту еден главен судија не иде да проверува спорни ситуации на мониторчињата покрај стадионот.

Дно дна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom