Druze, ne e isto koga ke ti dojde doteran gospodin sredovecen so aktovka i marka saat i nekoe random tipce so kapuljaca i adidas patika.. odnesuvanjeto prema dvajcata nema da ti bide istoАли затоа пак имат најмал психолошки притисок кога треба да досудат во корист на Јуве
KAkva 1 vs 1 situacija be sto tropas zeleni, nikad nemase da ja stigne topkata igracot na genoa baska ja nemase u posed topkataВо ред е Мондонико Папареста, не ми продавај демагогии кога го гледав цел меч. Како тоа не излегуваше сам и не бил последен играч Ругани, што тропаш? Сеа ти даваш некоја хипотетичка ситуација дека Бонучи можел и да го стигне, кур се тресе, тотален нон сенс, а реалноста е дека Ругани ја промаши топката и го одра играчот на Џенова кој имаше 1 на 1 со Шчежни, за мене директен црвен.
ko sto ti kazav 200 pati samo steta ne si sfatil seuste, edno e da places za situacija koga za tvoja zal bese cist faul od kalinic, drugo e primer da ve kostase denes crveniot na fazio, koj bese dosuden prestrogo, i ti da se bunese za toa. Nikade ne rekov deka e glupo nekoj da se buni koga se desavaat apla sumjivi stvari i sudenjeto e tendenciozno i na steta na odreden tim.Ти реков нема да помине долго и ти ќе квичиш
Е затоа ќе славите догодина 10 годишнина од последна титула!!Интер нигде не го спомнав во муабетов, али може да се насети твојот butthurt на километар
Инаку ние кога ебеме, ебеме до крај, без судии, без цигански работи, млатиме таму триплети, пет титули за пет месеци. Не оставаме да не редат 7 финалиња кој ќе стигне, да рушиме рекорди во тоа кој и кога не изебал.
Dobro, imase kontakt kade vide ti deka ja rekov obratno, deka nemalo. Imalo kontakt, imase i od darmian, mesto topka, sutna noga na igrac. Ako ova na ronaldo e penal, togas i toa e. Mislam deka bev dovolno jasen uste prviot pat, ti vikas, citiram, nemalo somnez tuka, cist penal e, znaci istoto vazi i za biragi i inter, cist penal, spored regulativite, nedosuden, rezultat 2-2, inter osteteni. Ist slucaj, razlicen kriterium. Tolku.@Syn сега си исти како оние што ставаа снимки од очаен агол и со очаен квалитет за да изгледа чист офсајд она на Кандрева од некни.
Изврти си ја снимката или најди агол што го дадоа и на ТВ кој го прикажува контактот од предната страна. Мислам дека и со знакче ВАР ја дадоа таа снимка. Ако и според тоа за тебе не е пенал, нема што да дискутираме.
Не е никој против нас, туку за вас. Или не можеш да го видиш тоа?Увек е вака прва полусезона, влагаат у филм дека се некoј фактор па цел свет е против нив, коа ќе паднат после на 7мо место ќе се симнат од к**от. Иста прича секоја сезона. Fucking cycles
Може заедно да направиме некоја дешавка, ние 10 години од триплета, вие 15 од Серија Б. Одбери кафана, јас плаќамЕ затоа ќе славите догодина 10 годишнина од последна титула!!
Добро Урко не кур замарај и ти да ти ебам тоа глупиот, прво не ја судеше истиот судија утакмицата со Парма, а друго не ти рече ништо човекот во врска со тој пенал. Дека е оштетен Интер во таа ситуација нема дилеми, али збориме за сегашниот пенал и другите спорни ситуации.Dobro, imase kontakt kade vide ti deka ja rekov obratno, deka nemalo. Imalo kontakt, imase i od darmian, mesto topka, sutna noga na igrac. Ako ova na ronaldo e penal, togas i toa e. Mislam deka bev dovolno jasen uste prviot pat, ti vikas, citiram, nemalo somnez tuka, cist penal e, znaci istoto vazi i za biragi i inter, cist penal, spored regulativite, nedosuden, rezultat 2-2, inter osteteni. Ist slucaj, razlicen kriterium. Tolku.
CIm e gaga i ja doagjamМоже заедно да направиме некоја дешавка, ние 10 години од триплета, вие 15 од Серија Б. Одбери кафана, јас плаќам
Или па вие 10 години од последна титула ние 9то скудето по ред . А шо викаш? Не е проблем ти плаќаш.Може заедно да направиме некоја дешавка, ние 10 години од триплета, вие 15 од Серија Б. Одбери кафана, јас плаќам
Наједноставно што можам. Ругани не е последен играч и не спречува чиста шанса за гол = нема основа за директен црвен.Добро Урко не кур замарај и ти да ти ебам тоа глупиот, прво не ја судеше истиот судија утакмицата со Парма, а друго не ти рече ништо човекот во врска со тој пенал. Дека е оштетен Интер во таа ситуација нема дилеми, али збориме за сегашниот пенал и другите спорни ситуации.
Мондонико, чек сега, прво викаш да не го гледаме тоа што Бонучи бил лево од играчот, немало врска тоа и затоа не бил последен играч Ругани ( ), па за после да ми кажеш нешто сосема трето. Ете ок, нека биде дека не беше тоа за црвен, останува фактот што Џенова доби непостоечки црвен, односно втор жолт и дека Бентакур требаше да биде исклучен. Тоа се две озбилни грешки, не знам што да ти кажам.