Kakvo telo so telo, go raznese ko bombas samoubiec sto vlagaЗа пеналот на Реал, најди го и моето мислење после неколку дена каде што викам дека сум квичел во афект и дека е чист пенал (...или не ти одговара тоа). Плус тој контакт беше тело со тело а ова вечерва (иако е далеку понебитен меч) беше шут во колено.
Не ти треба .Дај те линк од тоа на Бентакур бе. Не гледав 90+ мин нисколигашки фудбла.
Не може да сум квичел со месеци кога само дента кога испадна Јуве пцуев и колнев све живо (значи неколку саата после мечот), па се повлеков неколку дена и после пишав дека сите гадости што сум ги кажал биле во афект и дека пеналот на Реал е чист. Споредбата е дека ова вечерва беше дупло повеќе пенал од тој на Реал со Јуве.eve sea odma ke go baram, kako sto ti rekov, ova nasevo ako e kvicenje, a praime muabet za cisti crveni sto juve ne gi dobi i smesno daden crven za igrac na parma, toa tvoeto pak ke kazam, go probivase sekoj mozen standard za dno na forumov. Odime spored tvojata logika neli, zasto ti ovde pisuvas za nekakvo kvicenje i kucinja skitnici. Smesno e.
sto da ti se dade, secenje na polukontra na protivnicki tim, uvek e toa zut, u konkretniov slucaj vtor, a ako ona na genoa bese za vtor, ova spored kriteriumov na sudijava moze i za direkten crven da bese ( taka ide zborot ).Дај те линк од тоа на Бентакур бе. Не гледав 90+ мин нисколигашки фудбла.
Нема врска, ако е пенал нема што да се буниме, не сме ретардирани ко 90% од фановите на Јувентус. Значи молим те види на што се сладат, види на каква победа се сладат, афкаат како кучиња, сеир маваат. Најозбилно, мене срам би ми било тоа да го правам, барем бидете фер и признајте што згреши судијата и тоа е тоа, секако нема да се промени резултатот.Да дојдеш у темава после пенал за Јуве у 94-та ти е исто како кога чекаш да искочат видеа од AFTV кога Арсенал прокоцкал водство или изгубиле. Знаеш дека ке биде драма.
Со што го разнесе, со шутеви по нозе?Kakvo telo so telo, go raznese ko bombas samoubiec sto vlaga
Конечно некој објективен. Секоја честНе ти треба .
Можеше, па и требаше да си добие втор жолт. Ругани и тој требаше 2 пати да добие втор жолт.
Овие повеќе беа отколку тоа на Рабио(т).
Што не му досудија?Нема врска, ако е пенал нема што да се буниме, не сме ретардирани ко 90% од фановите на Јувентус. Значи молим те види на што се сладат, види на каква победа се сладат, афкаат како кучиња, сеир маваат. Најозбилно, мене срам би ми било тоа да го правам, барем бидете фер и признајте што згреши судијата и тоа е тоа, секако нема да се промени резултатот.
Да му се одмили на човек и фудбал и се.
П.с. Глеј на Интер против Парма на пример што не му досудија.
Жут за Бираги ради глума.Што не му досудија?
Судијата ја еба што ја еба, за Бентанкур незнаев дека имал жолт така да тоа е голема утка, втор жолт и црвен, али она на Ругани другар неможе да е црвен, објективно ако гледаме имаше фаул али благ контакт. И тоа над Дибала не беше којзнае што ама мене ми се виде дека го завлече за дрес малце и затоа се дурна судијата директно да покажува втор жолт, само ради тој момент мислам. Рабио првин ја исфрли топата и е чист старт, ете нека стави некој линк па ке дискутираме. Тоа што Јувентус беше тиња не е оправдување дека не требало да победи, јебига се изгуби детево судијата незнаеше кај тера, проба нешто да комепнзира, дозволи сите да му изиграваат шерифи за на крај ко едвај да чекаше контакт за да свирне пенал, се слагам со некој членови погоре, али имаше контакт.koe vlecenje be dybala ja izbi otide do igradc na genoa, ako odime po taa logika, zasto rugani ne dobi direkten crven u prvo ?
Ne mora da go vadis sudijava so muabetive, ja eba prvicno so nepotrebniot crven, posle toa ja ispusti cela utakmica i spored istiot toj kriterium bentakur morase vtor zolt da dobie, zaso ako toa vlecenje e za zut, i toa secenje na napad i faul e isto zut.
Rabiot isto, faul naprai, so se bunis za toa, si se drzese do neli strogiot kriterium, samo na bentakur morase da mu progleda niz prsti, premnogu ke bese da gi ostavi juve so igrac pomalce i vo rok od 5 min da dobie 2 crveni.
Za ovoj kontakt treba da rwagira var, bidejki nieden sudija u tek na mec nema da go primeti ova posto e tesko za primetuvanjeНема врска, ако е пенал нема што да се буниме, не сме ретардирани ко 90% од фановите на Јувентус. Значи молим те види на што се сладат, види на каква победа се сладат, афкаат како кучиња, сеир маваат. Најозбилно, мене срам би ми било тоа да го правам, барем бидете фер и признајте што згреши судијата и тоа е тоа, секако нема да се промени резултатот.
Да му се одмили на човек и фудбал и се.
П.с. Глеј на Интер против Парма на пример што не му досудија.
ЈАс знам кој треба да реагира, ама не реагира и тука имаме проблем, капиш? Малце симптоматично е како само за одредени екипи реагира или не реагира ВАР ама добро глупи сме ние, ќе си поќутиме.Za ovoj kontakt treba da rwagira var, bidejki nieden sudija u tek na mec nema da go primeti ova posto e tesko za primetuvanje