- Член од
- 1 август 2015
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 702
Син прееска пишуваше како не заслужиле Наполи пенал пошто плачеле ептен изгуби се
da jer toa seriozno go pisav, deka toj so raka doma moze da si ja zeme, i da ne sviri penal, jer placele. Me boli kur za napoli, pisav deka ne vidov dali e ili ne e penal.Син прееска пишуваше како не заслужиле Наполи пенал пошто плачеле ептен изгуби се
Neka ti tekne togas na faulot na Elmas nad Dibala ako ne se lazam i dojdi ke praime pak muabet. Dvojni arsiniБеше црвен она на Рабио? Чиста избиена топка па тек после имаше контакт,никогаш не се суди тоа.
Не се замарај со вечито третите, таков им е цел живот кукање и плачење како космичка сила е крива што неможат до титула да дојдат, колку тиња беше Јувентус толку ми се направи меракот на крај посебно за вечито третите, таман рекоа први сме и жбрц , еден комшија почна да крши хахаххахаххахахСпоред напатениве, на играч на Јуве да му скршат врат у шеснаесетник и да остане инвалид за цел живот, стартот ќе биде во самоодбрана и нема да има пенал.
koe vlecenje be dybala ja izbi otide do igradc na genoa, ako odime po taa logika, zasto rugani ne dobi direkten crven u prvo ?Беше црвен она на Рабио? Чиста избиена топка па тек после имаше контакт,никогаш не се суди тоа. Не споредувај влечење за дрес што е апла жолт и минимален фаул на средина на терен, факт е дека Џенова заслужи бод, факт е дека му одговараше 1-1 на интер, факт е дека и Мота е бивш играч на интер и душа оставија на терен ама јбг си се заебаа сами на крај.
ne bese spored toa sto go vidov na flash score, sviren mu e faul ko posleden u odbrana ( isto ko na rugani ), samo diskutabilno e dali bese faul ili ne, od toa sto go vidov na glupa snimka ne bese faul, cista duel gira i guranje na dvajcata.Се разгоре тематаа, тоа се тражешее
Еве експерти еден куп, нека кажат на Фазио црвен ли беше, пошо стварно беше доста сомнително и не ми изгледаше како прекршок. А баш ќе споредам и со ситуациите што ги зборите за јуве-џенова, како што разбрав исто се работело за последен играч