Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2014
Мислења
7.334
Поени од реакции
11.744
Не можам да сфатам каков мозок треба да имаш, за да навиваш за ваков тим? Уште помалце па дасе курчам со вакви победи, подарени.
Што си мислиш? Ни свират, мафија сме, ни се може? Би се откажал од вакви, макар и во Торино да сум роден.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
како не се случи еднашка да бидат оштетени бре мајката, еднашка само?!

Инаку мене не ми е јасно како сеуште некои се расправаат и не сфатиле дека Јуве ја почнува сезоната со 15бода плус од судиите, по потреба и 20...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ne bese crven za Rugani zs igracot na Genoa ne ja imase u posed topkata, i dvajcata ja izbija do Bufon, u nieden univerzum ne ja stigase taa topka

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.087
Квичат ко кучиња скитници а (патем речено) чистиов пенал (што друго може да биде шут у колено во шеснаесетник) е втор за Јуве што ја израмнува бројката на нивни досудени пенали само со Сасуоло. Ама не, тие биле чисти ко солза, овој е поклонет. Какви комплексаши, мајко мила!!!
druze aj nekoj drug da go pisuvase ova, ama do lani be tvoeto kvicenje i lelekanje se slusase niz sekoja tema na forumov za cistiot penal sto real go dobi protiv juve u ls.
ti li najde za kvicenje da zboris i za kucinja skitnici, u vardariste taka ne kvicat dzukeli ko ti na forumov, mislis se zaborava li toa tvoe blamiranje godina ipol i jace :). Kjuti si bolje, smesno deluva vaka ova od tebe koga doaga.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Тоа на Ругани требаше да биде чист црвен...
Непостоечки втор жолт картон за Џенова...
На Рабио не беше исто така за црвен....
Голот правесно поништен поради офсејд...
За пеналот имаше мал контакт доволен за пенал...
За Рома на 0:1 дадено директен црвен за ситуација во која не се суди ни фаул ... Значи многу чести грешки на штета на Рома за краток период... Не дека сме конкуренти за титула но со вакво судење против Рома ќе се бламираат екипи како Аталанта во ЛШ.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.334
Поени од реакции
11.744
Квичат ко кучиња скитници а (патем речено) чистиов пенал (што друго може да биде шут у колено во шеснаесетник) е втор за Јуве што ја израмнува бројката на нивни досудени пенали само со Сасуоло. Ама не, тие биле чисти ко солза, овој е поклонет. Какви комплексаши, мајко мила!!!
Исто што и очигледен допир со рака во шеснаесетник.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.087
Ne bese crven za Rugani zs igracot na Genoa ne ja imase u posed topkata, i dvajcata ja izbija do Bufon, u nieden univerzum ne ja stigase taa topka
da, a dybala ja imase i ke ja stasase taa topka, otide 3 metra napred do igrac na genoa. Ista situacija, razlicen kriterium jebiga.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
da, a dybala ja imase i ke ja stasase taa topka, otide 3 metra napred do igrac na genoa. Ista situacija, razlicen kriterium jebiga.
EPa ne dobi be crven toj na genoa u taa situacija za da e razlicen kriterium, i rugani i toj od genova za takva slicna situacija dobija zolt.. spored mene, golem propust bese sto na bentakur ne mu dade vtor zolt, smetam deka samo toa e greskata

Член од
16 април 2014
Мислења
7.334
Поени од реакции
11.744
Дај те линк од тоа на Бентакур бе. Не гледав 90+ мин нисколигашки фудбла.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
За што барате бе црвен картон за Ругани?
За топката што му избега и патем прв ја врати до Буфон? :vozbud:

Јас реков имам нешто утнато на глупиот стрим што гледав.

Лани Ван Дијк нога му откорна на Инсиње ( мислам) како последен играч пред одбрана па одвај жолт му дадоа.

Ако немате ништо паметно да пишете ич не пишете.

Будали.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.678
Поени од реакции
115.341
druze aj nekoj drug da go pisuvase ova, ama do lani be tvoeto kvicenje i lelekanje se slusase niz sekoja tema na forumov za cistiot penal sto real go dobi protiv juve u ls.
ti li najde za kvicenje da zboris i za kucinja skitnici, u vardariste taka ne kvicat dzukeli ko ti na forumov, mislis se zaborava li toa tvoe blamiranje godina ipol i jace :). Kjuti si bolje, smesno deluva vaka ova od tebe koga doaga.
Па тоа им е проблем у ЛШ на нив, таму не ги ебаваат судиите како у Серија А. Не знам што да кажам најискрено, имав впечаток дека утакмицава се играше за да победи Јуве и за ниеден друг исход. И пеналот како го свирна судијата, едвај чекаше еј, пред да се деси контактот го свирна што се вика, да и го свирнам на жена му у пичка.

Убаво вика Фреди, ќе дојде пак тој ден кога ќе ги пернат у 6та лига.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
За пеналот на Реал, најди го и моето мислење после неколку дена каде што викам дека сум квичел во афект и дека е чист пенал (...или не ти одговара тоа). Плус тој контакт беше тело со тело а ова вечерва (иако е далеку понебитен меч) беше шут во колено.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.087
За пеналот на Реал, најди го и моето мислење после неколку дена каде што викам дека сум квичел во афект и дека е чист пенал (...или не ти одговара тоа). Плус тој контакт беше тело со тело а ова вечерва (иако е далеку понебитен меч) беше шут во колено.
eve sea odma ke go baram, kako sto ti rekov, ova nasevo ako e kvicenje, a praime muabet za cisti crveni sto juve ne gi dobi i smesno daden crven za igrac na genoa, toa tvoeto pak ke kazam, go probivase sekoj mozen standard za dno na forumov. Odime spored tvojata logika neli, zasto ti ovde pisuvas za nekakvo kvicenje i kucinja skitnici. Smesno e.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom