Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
1 октомври 2010
Мислења
29
Поени од реакции
0
Така ти е кога од мајстор за предаватели и линкови сакаш да станеш механичар :)))))

-Врати ја таа пумпа од каде што си ја купил и оди да си купиш оригинална! Таа што си ја земал не одговара за тој модел или пак доколку е декларирана за него тога питај бога кој и каде ја произвел. Не праи трипер-комбинации зашто бензинот може да протече каде што не треба и од кола да добиеш ќумур!
Vidi ovaa pumpa sto ja zedov e Pn 5506 i e orginalnata na nea pisuva za citroen ax 1.1.... nego sitoto ne se faka na novata otvorot na pumpata e malku posirok..

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Vidi ovaa pumpa sto ja zedov e Pn 5506 i e orginalnata na nea pisuva za citroen ax 1.1.... nego sitoto ne se faka na novata otvorot na pumpata e malku posirok..
Да побарах некаде гумен или силиконски прстен па да пробаш да ја компензираш широчината?

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Мислам дека зафрканции со бензински пумпи ем што е ризично ем и скапо :)

Не се сеќирај направи рекламација на производот сигурно ќе ти го вратат.

Совет: Земи ја пумпата (оригиналната) со тебе и трк по продавници

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Мислам дека зафрканции со бензински пумпи ем што е ризично ем и скапо :)

Не се сеќирај направи рекламација на производот сигурно ќе ти го вратат.

Совет: Земи ја пумпата (оригиналната) со тебе и трк по продавници
драги пушка ја чека бензинскава пумпа скоро 3 недели... каква рекламација какви бакрачи...

драги.. дефинитивно не е таа што треба да биде... врати му се назад на тој што ти ја донесе и покажи му за што се работи... или ке мора да ти ја врати назад или ке мора да ти даде ново сито за нејзе што одговара... едно од тие две...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Имам Форд Фокус 1.4 2009 и сакам да му ставам некој добар филтер е сега се мислам помеѓу К&N и Печурката ваше мислење и искуство кој е подобар?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Имам Форд Фокус 1.4 2009 и сакам да му ставам некој добар филтер е сега се мислам помеѓу К&N и Печурката ваше мислење и искуство кој е подобар?
Ахахахахаха не си свесен сеа какво прашање постави сеа у стил Глув си или неслушаш :kez:

Како што сватив се мислиш измеѓу печурка и спринт филтер за во оргиналната кутија. Е сеа искрајно сум користел и сум монтирал само печурки така да најубаво да си видиш перформанси на интернет иначе ако имаш можност ставај одма да видиш вадење звук од мотор има да рика :cheeky1:
И немој да земеш некој шкарт филтер одвој некој денар повеќе стај квалитет како што се K&N и такви слични фирми поздрав.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Ја се токмам на Астрата едно вакво да и закачам за некое време.. кај има K & N филтри по Скопјево? Ако не ваков да ставам од тој обичниот што е директна замена и не требаат никакви преправки :)

K

Kiko

Гостин
Ми треба хидрауличен друг лагер(така мислам дека се викаше) за да го сменам на астрата. Арно ама многу е скап 150 е. Дали некој може да ми каже каде ги набавуваат овие што продаваат на мало. Се надевам дека ќе можам да земам по набавна.
Фала однапред.

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Дали знае некој каде може да се набави добра церада за кола?

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
L

Lu

Гостин
Ајде скопјани препорачајте ми некоја добра перална каде што не употребуваат четки и слични ствари кои што би го изгребале или оштетиле лакот на автомобилот.
Слушнав имало нешто за перење со восок и му давало одличен сјај на автомобилот како да е полиран.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
јде скопјани препорачајте ми некоја добра перална каде што не употребуваат четки и слични ствари кои што би го изгребале или оштетиле лакот на автомобилот.
Слушнав имало нешто за перење со восок и му давало одличен сјај на автомобилот како да е полиран.
Не знам за такви перални ама средната перална кај МЗТ салата е супер! 150 денари внатре-надвор и супер работат. Значи средната (има 3). Другите две не ги бива.

Kajgana Shop

На врв Bottom