- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Респектабилен Интер добро организиран добра одбрана но дно средина имат неможиш со Брозович и уште два сериа а просеци сериозна екипа да бидиш.. Де Јонг потешки тренинзи имал во Јонг Ајакс
Me dupis nesto? Lautaro imase zicer za 0 2, koga si dade dolg for, posle sansata so glava isto na Lautaro, isto Sancez smiri edna topka u 16nik i mu ja spusti na Barela ali go izblokiraa, i ti mi vikas poise korneri imale...Фудбал само едно полувреме се игра?
Интер имаше само 1 гол и неколку корнери повеќе од Барселона прво полувреме.
Лукаку да играше денес ќе убодеше можи некоја од тие.Me dupis nesto? Lautaro imase zicer za 0 2, koga si dade dolg for, posle sansata so glava isto na Lautaro, isto Sancez smiri edna topka u 16nik i mu ja spusti na Barela ali go izblokiraa, i ti mi vikas poise korneri imale...
Не те дупам , види што ми збориш. Барселона била надиграна во однос на зицери.. Може Интер имаа повеќе зицери, ама Барселона имаше повеќе посед и дупло повеќе шутеви во двете полувремиња.Me dupis nesto? Lautaro imase zicer za 0 2, koga si dade dolg for, posle sansata so glava isto na Lautaro, isto Sancez smiri edna topka u 16nik i mu ja spusti na Barela ali go izblokiraa, i ti mi vikas poise korneri imale...
Abe covek, go gledase li mecot? Vo prvo Barsa nitu edna sansa nemase, eden sut na Grizman i tolku, Inter ziceri imase... Wow posed imale, epten bitna stvar, isto kako onaa na Inter so kornerite. Ni vo vtoro ne bea nesto wow Barsa, ali dve majstorii na Suarez presudija.Не те дупам , види што ми збориш. Барселона била надиграна во однос на зицери.. Може Интер имаа повеќе зицери, ама Барселона имаше повеќе посед и дупло повеќе шутеви во двете полувремиња.
Lukaku, Sancez i Lautaro, ne znam sto treba povekje. Aleksis sosema solidno izigra poslednive dve, ako produzi vaka ke bide na slatki maki Konte.Лукаку да играше денес ќе убодеше можи некоја од тие.
Немате класа напаѓач и тоа можи да ве кошта во клучни моменти
Де Јонг беше срање денес, најверојатно задишан од тешките тренинзи во Ајакс. Брозович и двата просеци беа комплетно рамноправни со средината на Барса. Разликата ја направи неверојатниот гол на Суарез и како и вообичаено Меси, со пробивот кога ја измести од позиција цела одбрана на Интер. Не средината на Барса.Респектабилен Интер добро организиран добра одбрана но дно средина имат неможиш со Брозович и уште два сериа а просеци сериозна екипа да бидиш.. Де Јонг потешки тренинзи имал во Јонг Ајакс
Ако гледаме на резултати.ком....Не те дупам , види што ми збориш. Барселона била надиграна во однос на зицери.. Може Интер имаа повеќе зицери, ама Барселона имаше повеќе посед и дупло повеќе шутеви во двете полувремиња.
Зборам за класичен напаѓач, ете Лукаку можеби ќе ви се погоди ама мора замена за него.Abe covek, go gledase li mecot? Vo prvo Barsa nitu edna sansa nemase, eden sut na Grizman i tolku, Inter ziceri imase... Wow posed imale, epten bitna stvar, isto kako onaa na Inter so kornerite. Ni vo vtoro ne bea nesto wow Barsa, ali dve majstorii na Suarez presudija.
Автоматски споено мислење:
Lukaku, Sancez i Lautaro, ne znam sto treba povekje. Aleksis sosema solidno izigra poslednive dve, ako produzi vaka ke bide na slatki maki Konte.
Барса е мизерија, повеќе сакав да изгубат ради кретенот но во второ Интер лагано можеше петарда да прими. Сеуште на Кампот држи ниво Барса, иако нема никаква игра, победува, за жал.Abe covek, go gledase li mecot? Vo prvo Barsa nitu edna sansa nemase, eden sut na Grizman i tolku, Inter ziceri imase... Wow posed imale, epten bitna stvar, isto kako onaa na Inter so kornerite. Ni vo vtoro ne bea nesto wow Barsa, ali dve majstorii na Suarez presudija.
Автоматски споено мислење:
Lukaku, Sancez i Lautaro, ne znam sto treba povekje. Aleksis sosema solidno izigra poslednive dve, ako produzi vaka ke bide na slatki maki Konte.