M
Mayavin
Гостин
Меси пак го спаси нослето, ме разочара Интер мислев уште толку ке ја дотолчи Барса и ке добие отказ Хасан ама тотално потфрли у второ.
Во кој сегмент од играта Интер ги надигра Барселона?Vaka Barsa ne bila nadigrana na domasen teren odamna. Mozevme komotno uste 2 komada da im zakacime, steta sto Lautaro bese nespreten vo dva navrati i edna dve sto gi fati Ter Stegen.
Не примија три де:Д
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
А вие што покажувате во ЛШ извини вака последните 20 години?Па добро во прво Интер покажаа дека со право се есенски шампиони а во второ зошто се минус 30 бода од Јуве секоја сезона,just saying.
Vo prvo? Vo site segmenti.Во кој сегмент од играта Интер ги надигра Барселона?
Го изваде од чорапи, потег ала Роналдо дебелиот амаШто му направи зублето на Годин...
Фудбал само едно полувреме се игра?Nezasluzena pobeda na Barselona ali toa e fudbalot, ako ne gi iskoristis sansite kazna ti sleduva. Dve majstorii na Suarez i otide sve u kurac, a malce da bese popriseben Lautaro u prvo ke si odese so tri boda od Kampot.
Nema veze toa e toa, sekako ne bea planirani odnapred bodovi na gosti so Barsa, dvomecot so Dortmund bi trebalo da bide klucen.
Автоматски споено мислење:
Vo prvo? Vo site segmenti.