Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Холебас ќе ми влезе од клупа со -2 поена

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Автоматски споено мислење:

Ќе одигра 90 минути Маунт :D
Нц :D
Дури и да стартува сигурно нема да одигра 90 минути.

Ма да ја не верувам ни да стартува, at best на клупа би бил ваљда

Браво за Оле... туку зашто вие го имате во состав Гринвуд?

Се надевам Невес нема да влезе и ја да си лапам 12 од Лундстрам :D

На крај ќе останам со 10 души колово, пошто ни Зинченко, ни Масуаку, ни Кели не играа а веќе имам 74 поени. Се да му ебам на Гвардиола ќе ми заебе фантастично коло со клин шитот што го изгубив од Зинченко. :mad::mad:

Дури и да стартува сигурно нема да одигра 90 минути.

Ма да ја не верувам ни да стартува, at best на клупа би бил ваљда
Среќен роденден со задоцнување :)

На клула Lundstarm(12) и Ryan(10) а во состав Pickford(1) и AMNiles(-3) ама од кај да знаеш.. Тоа е играта

90ка на крај колово, од 10 играчи. Скок од 50 места во Кајгана лигата. :cool:

61 поен со 10 играчи али и -20 за трансфери. Од следно коло одиме појако. :sneaky:

Мислев дека ќе го имам најлошото коло, ама испадна едно од најдобрите, 81 поен. Подобро не сум изиграл вајлд карта одамна, над 100 места скокнав во кајгана лигата за 4 кола.

Лигава каде што играме меѓу себе е шупечка. Губам со 70поени, а некни победив со 30.

5. Не прави трансфери во понеделник за сабота!

Епа да направев трансфер во понеделник ќе имав +0.3 во банка од трансферот Рашфорд-Абрахам

Со по 3 играчи од Челзи и Сити следниот период. Би требало да донесат добри поени во следниве 5-6 кола.

Дај овој Пеп нека излезе фер и ич нека не го пушта Давид Силва. Таман Кели со клин шит ми е прва измена.

Дај овој Пеп нека излезе фер и ич нека не го пушта Давид Силва. Таман Кели со клин шит ми е прва измена.
Пу да ти ебам ќељавицата скапана во 90та го пушти ејјјјјјјјј... Титула да не видиш сезонава!!!!

Се заебавам бро, земи си Премиер Лига хххххххххххххххххххх

Последно уредено:
Screenshot_20191005-224817.png

Какво коло сум погодил да искористам bench boost. 19 поени, а овај голманот од Норвич петарда прими ама и пенал одбранил. :P Баш за колово го зедов и Ају :) а Кејн следно коло аут.

Back
На врв Bottom