Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не само сезоната и кариерата е му е во прашање, 35 години има така ?

истиот состав ко со парма само Де Лихт место Киелини

Сакам да ја гледам утакмицата ради Елмас дали ќе има на тв или линк некој да сподели?

Мене ми е криво шо Рабио не е прва... уште колку ке ги гледам Мату и Кедира у средина курац..... ајде сепак позитивно вечерва, многу рано во сеоната е ова дерби за жал.. да беше понатака под полна пареа.. вака уште не загреани свашта е могуче.... Дебели дава гол вечер да цркнат душманите...

Нова сезона, „Алегри“ пак исто тера.
„Среќа“ Киелини се повреди, па се случи измена споредено со Парма.

Де Шиљо финти и спринтови прање.

Контрава моќна.

Последно уредено:
Бонучи на крај во инвалидска количка ќе го напушти теренот.

Данило и Дебелиот... :dudlac:

Кедира, Де Шиљо додека не излезе, Данило, Матуиди ко препородени играат... а тек Сари кога ќе се врати да ги доиздрогира со тоа Mt цигарите :icon_lol:

The director of sport was asked if that also meant that Dybala’s exit was still on the table amid Paris Saint-Germain interest.

“We can absolutely rule out Dybala leaving this summer. We can exclude that as a possibility.

“This is a club that leaves a good impression, as often players want to come back when they have left, most recently Gigi Buffon and Leonardo Bonucci.

“There are people who brought a great deal to the club, not just to the team or what happened on the field. Let’s not forget, Juventus have been top of the Serie A table for 3,000 days and these players are always the first to arrive for training and the last to leave.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom