Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да се облака ко аеродромец на официјален меч изглеа му дозволија (ќе видиме во сабота ако биде на клупа),али требале да му стават клаузула за раскинување на договорот ако отсуствува два пати во годината поради пневмонија предизвикана од пушење по 60 цигари на ден :D

Недвед пак со изјава за можна продажба за Дибала и дека се е можно до 3.

Не знам шо запнал овај со продажба на Дибала, не му е арно на Недвед не знам зошто толку и арогантно се понаша откако го смена Марота.

Не знам шо запнал овај со продажба на Дибала, не му е арно на Недвед не знам зошто толку и арогантно се понаша откако го смена Марота.

И јас би се понашал арогантно да ми шета една ваква низ куќа...

lucia-nedved.jpg

Сеуште не ми се верува дека остави ваква дама за еден Могвај...

nedved3-6538-1565314732.jpg

Последно уредено:
Не се секирај, ја имаш Ивана за пцуење :D

Juventus will pay €5m to sign Han from Cagliari. [Romeo Agresti]

Kwang-Song Han is expected in Turin in the next hours for medical examinations, after which the Bianconeri will decide whether to keep him in Under 23 team or to loan him out. [Romeo Agresti]

Се повредил Киелини на тренинг, т.е повреда на коленото, се очекува подолга пауза за него :(:(:(

Very serious injury for Chiellini and could be out for up to 6 months. Distortion of the right knee & lesion of the anterior cruciate ligament. [Sky]

Се повредил Киелини на тренинг, т.е повреда на коленото, се очекува подолга пауза за него :(:(:(

Very serious injury for Chiellini and could be out for up to 6 months. Distortion of the right knee & lesion of the anterior cruciate ligament. [Sky]
Позитива? Демирал сигурно не мрда.

Ne mi se veruva za Chiellini. Ke zaplacham. Mojot omilen igrach od Juvemtus. Nema pozitivna strana vo ova. Me zabole i za De Ligt i za Demiral, Chiellini e nezamenliv vo odbrana.

Сега нема мрдање ни за Демирал, ни за Ругани барем до Јануари. Многу лошо ова со Џорџо, како гром од ведро небо испадна веста, и тоа пред дуелот со Наполи :/

Сега Бонинаторот ќе му покаже на Де Лигт како се игра во одбрана...
:kafence:

Сега нема мрдање ни за Демирал, ни за Ругани барем до Јануари. Многу лошо ова со Џорџо, како гром од ведро небо испадна веста, и тоа пред дуелот со Наполи :/

Сега Бонинаторот ќе му покаже на Де Лигт како се игра во одбрана...
:kafence:
Можи обратно да е, би го играл Демирал пред Де Лигт искрено.

Значи отиде сезоната за Носоња.. подобро и да не го пријавуваат за ЛШ ...нека го убацат Манџо ќе се најде, игра Манџо и одбрана подобро од пола одбранбени шо ни се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom