Баш нацртај ни како играч кој неколку сезони беше меѓу најдобрите во ПЛ, уствари е најголем флоп во ПЛ. Само пробај без хејтот предизвикан од болката што уште ја осеќаш затоа што ве откачи.Немам време сеа, ќе ти нацртам во пејнт густирај
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Баш нацртај ни како играч кој неколку сезони беше меѓу најдобрите во ПЛ, уствари е најголем флоп во ПЛ. Само пробај без хејтот предизвикан од болката што уште ја осеќаш затоа што ве откачи.
А можеби е и поволен?Ако нешто ми било необјасниво во фудбалов, тоа се менаџери со измени во 89та на неповолен резултат![]()
Можеби ама не смееме да се помириме Волвс на гости да ни е поволно бод.А можеби е и поволен?
SpaletiАко нешто ми било необјасниво во фудбалов, тоа се менаџери со измени во 89та на неповолен резултат![]()
Да се поправам, видов отпосле репетиција ама не пишав пост во гужвата, пенал е. Од далеку ми дојде како Погба да се фрли.Spaleti
Inaku seriozni ste vie sto vikate deka ne bilo penal?
Iimase kontakt, cist ko solza penal. A nesfatlivo mi e zosti Pogba sutirase koga u prvo kolo Rasford pucase no dobro. Tuka doagja do izraz i avtoritetot na trenerot, treba da se znae koj e glaven penaldzija.Да се поправам, видов отпосле репетиција ама не пишав пост во гужвата, пенал е. Од далеку ми дојде како Погба да се фрли.