Не ги најдов јас, RiZzyUTD тоа.Успеа да најдеш 10 секунди од 30 навивачи кои дале интервјуа и кои сите други се реални кои се шансите и можностите на клубот сезонава.
Стварно си добар спин мајстор.
Да бе, да, ѓоа не те знамНе ги најдов јас, RiZzyUTD тоа.
Тој со периката на кој ти личи
Брат после точка се остава простор. Она долгото копче на тастатурата. 7 години те читам, све си викам ќе ти текне, али више глупо ми падна...Не го личи српскиот поетот да го глуми стефкобе и марио long gone веќе.Ќе те замолам да си останеш на отровот и 2-3 збора досетки за доброто на сите.Уствари можеш со екипа атлетико да си напраите тема и да си го ширите канцеров на само.Земете го и стелт баерн минхен шампион слободно.
Игравме 3 утакмици у една недела, при која што една патувавме и ја игравме 120 мин, со повреден најдобриот голман на светот моментално и дел од клучните играчи се уште недоволно спремни по репрезентативни натпреварувања. Ги добивме сите. Тек сеа треба да почне ко шо треба сезоната, а ние сме у предност со бодови.Џабе е све, пак ќе земе Сити титула.
Утакмицава да се игра уште 20 пати, сите 20 ќе победи Сити.
2 шута у рамки на гол имаа Тотенхем.
Нереален фудбал играат Сити, плус ако остане цела сезона здрав КДБ нема што да бараат другиве.
Знам дека е рано за сите прогнози, ама Ливерпул ми изгледа за класа послабо од лани и тешко да ја повторат ланската сезона.
Е што му фали на ростерот на Ливерпул? Овој тим е бољи од тој лани, Окс се врати, Ориги е тука, Адриан ете е одличен голман, има каде каде повеќе опции него лани.Ако уште на се' се додаде длабочината на ростерот на Сити, тешко Ливерпул да издржи равноправно до крај.