Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
абе не си играј 120 гига, не фрлај пари. 250 гига е минимум. и само 40% плус во цена, а двојно повеќе капацитет и поголеми брзини.
долга приказна е, можев и у опште да не имам SSD, колку толку барем 120GB е доста за Windows и за некои ситни апликации.
Игрите пак ќе ми останат на HDD, а во иднина ако зимам, ќе гледам да земам нешто над 400GB. Сега за сега вака ќе биде.

долга приказна е, можев и у опште да не имам SSD, колку толку барем 120GB е доста за Windows и за некои ситни апликации.
Игрите пак ќе ми останат на HDD, а во иднина ако зимам, ќе гледам да земам нешто над 400GB. Сега за сега вака ќе биде.

Ставај игри и на ссд некои помали, ќе имаш многу пократко loading time и повеќе фпс, ја искрено се изненадив кога видов фпс буст од едно ссд:D и тоа плус 20-30 може ми вади.

Ставај игри и на ссд некои помали, ќе имаш многу пократко loading time и повеќе фпс, ја искрено се изненадив кога видов фпс буст од едно ссд:D и тоа плус 20-30 може ми вади.
тебе рам ти фали, па затоа и си добил фпс во игри. префрлувало од хдд па ти ги забавувало тоа игрите. сега ссд побрзо е, ама стави му уште рам најдобро.

тебе рам ти фали, па затоа и си добил фпс во игри. префрлувало од хдд па ти ги забавувало тоа игрите. сега ссд побрзо е, ама стави му уште рам најдобро.

4 гб рам имам, можно е, иначе ја не играм толку и претерано стар ми е лаптопов да се замарам со тоа.:D

Како можам да поврзам лаптоп со 10ка со смарт андроид тв?

Мислев безжично дали можи? Хдми кабле имам.

Не можи. Во право е хоре. Затоа прашувам тука. Неќи ни cast од јутјуб да ми поврзи.

Не можи. Во право е хоре. Затоа прашувам тука. Неќи ни cast од јутјуб да ми поврзи.
Не кажа што сакаш да направиш.
Кој е моделот на телевизорот?
Ако е нешто фуего муего, исчезвај.

ST. Сеј шит. Океј, невермајнд.

ја онака на мајтап тоа. инаку ст којзнае што андроид имаат така да не се ни обидувај такви „напредни“ работи да пробуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom