PlayStation 4

Ќе си направиш ус или ук акаунт а за пс+ си го купуваш од стор или од галерија како ваучер. барај ме ако ти треба помош за нешто.
Ако сака од галерија ќе му треба бугарски акаунт, ја имам ук и си земам преку ebay.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Имам проблем со сониво.
Го палам и директно ме дава на Safe Mode а таму бара update software од playstation.com.
Го даунлоадирам на Усб 6.51 верзија и Усб-во не го чита у сониво.
Можно да е ова дека го гасам 2 пати од штекер директно?
Решение?

Имам проблем со сониво.
Го палам и директно ме дава на Safe Mode а таму бара update software од playstation.com.
Го даунлоадирам на Усб 6.51 верзија и Усб-во не го чита у сониво.
Можно да е ова дека го гасам 2 пати од штекер директно?
Решение?

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
Дали и колку е безбедно да купам ваучер од g2a бидејќи имам картица само на која ми се префрла платата :unsure:

дечки сакам да купам половно Сони па ме интересира дали може да се провери колку е играно? И доколку може како се проверува тоа?

Може некако да се игра 2v2 online FIFA 19, двајца на еден ps4?

Може некако да се игра 2v2 online FIFA 19, двајца на еден ps4?
На 4 пс4 2 вс 2 не. На 2 пс4 2 вс 2 да. Али веројатноста да погодите двајца од другата страна е многу мала. Во глобала ќе играте вие 2ца против некој сингл од другата страна.

Ај ако може малку помош. Сакам да земам PS4 само се мислам меѓу 500gb и 1tb.Не сум heavy user ама пак ако може малку совет што губам што добивам меѓу овие 2 модели? Фала

Ај ако може малку помош. Сакам да земам PS4 само се мислам меѓу 500gb и 1tb.Не сум heavy user ама пак ако може малку совет што губам што добивам меѓу овие 2 модели? Фала
Само простор, друго све е исто.

Кој е љубител на кошарка НБА 2к19 е на попуст од 95% , и кошта само 3 долари, шанса што не се пропушта.

Има големи попусти периодов и на доста други јаки игри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom