НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako ne moze Jokic plej of da igra? Ozbilen si? Inace ako tebe 17 poeni ti se dovolni za supermax deal togas site u ligava ke imaat takvi dogovori. Centar sto ne znae da igra 1 na 1 ako dobie supermax deal neka se raspusti celata liga.
Јокиќ скува последните утакмици и тоа против Кантер кој испадна од ротација следната рунда. Со она тело нема шанси јокиќ да однеси екипа до титула, колку сака нека е јак. Не е се во играта 1 на 1, Гобер е и најдобар скринер во цела лига, постави рекорд за најмногу забивања во сезона со самото тоа отвора многу простор за екипата. Не е се само во поените. И се ова прави во екипа со Фејворс на 4 и Рубио на 1, 0 шутери се двајцата. Замисли го во екипа која ќе го отвори теренот околу него.

Јокиќ скува последните утакмици и тоа против Кантер кој испадна од ротација следната рунда. Со она тело нема шанси јокиќ да однеси екипа до титула, колку сака нека е јак. Не е се во играта 1 на 1, Гобер е и најдобар скринер во цела лига, постави рекорд за најмногу забивања во сезона со самото тоа отвора многу простор за екипата. Не е се само во поените. И се ова прави во екипа со Фејворс на 4 и Рубио на 1, 0 шутери се двајцата. Замисли го во екипа која ќе го отвори теренот околу него.
Па и Гобер нема шанси да однесе до титула со стилот на игра. Не е се во поените, ама и тие се составен дел од играта. Ако си кадарен за супермакс дил не смее ниту една категорија да стои празна, односно не смее ниту еден сегмент од играта да заостанува. Не ме заебавај, Гобер и супермакс дил, страшно... Не дека ќе ми смени нешто мене тоа, ме боли кур, Јута само ќе се закопа и ќе си ебе матер, ко Хјустон што направи со Крис Пол.

Веројатно не го заслужува, но сепак е далеку од супермакс дил неговиот договор, а не е дека Гобер има дупло поголеми бројки од него или дека којзнае колку отскокнува со квалитет.
Гoнер вo пoследниве три гoдини е вo All defensive first team и е еден oд нaјдoбрите блoкери и скoкaчи вo лигaтa нo вo нaпaд не е тoлку импресивен и зaтoa не зaслужувa супермaкс дoгoвoр.
Myles имaше прoсек сезoнaвa oд 13 пoени,7скoкa,1aсистенцијa и 2 блoкa пoтпoлнo истa стaтистикa кaкo facking JaVale McGee и тoa JaVale имaше пoмaлa минутaжa зaтoa и јa нaпрaвив спoредбaтa сo дoгoвoрoт нa Myles Turner.Нo јеби гa пaк ке кaжaм oни си знaaт.

Ах мамицата да ви ја ебам лузерска алоооо вртете ја што кур е ова како да играте небитна утакмица каков став е ова бе цццц македонска репрезентација..земи шутирај..губи топки..и надевај се дека на другите нема да им е денот

ццц[DOUBLEPOST=1558836908][/DOUBLEPOST]Судииве свирката у гз да си ја набутаат

Последно уредено:
Баденхолзер тренериштето незнае тајм аут да побара дур ги мочаат

Кајл Лаури цел натпревр те го има, те го нема и у 4/4 станува ѕвер :)

Breeej kakva banana na Janis nad Kavai

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

IZr5LdJ.jpg

KING IN THE NORTH!!!
FINALS BABY!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Ауууу каков офанзивен скок. Со Лопез и Антетукумпо пред него, Каваи им ја собра од пред нос.
Сосема заслужено одат у финале.

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ААААААААААААААААААААААА

ВАМОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООС

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Никој не напиша дека Јанис е превара од играч.Чудно

Каваи најдобар играч на двете страни на теренот.(точка)

Последно уредено:
Со тимска игра догураа до тука и им се помочаа на сите што викаа дека Торонто не се тим за во плејоф, се претварале во телетабиси итн. Лаури одличен кога е најпотребно, џабе хејтот за него што го доби уште во првиот плејоф натпревар. Ептен ми е мило за тимов, се од себе дадоа сите на паркетот, заслужија тотално.

Се уште најдоброто нешто што се има десено на натпревар меѓу Милвоки и Торонто (лани или преклани беше ова)

yhytnufb9g031.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom