НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Gledam NBA redovno prethodnive 4-5 godini, vakvo nezapirlivo cudoviste od igrac ne sum videl.
Dajte mu gi site nagradi koj postojat na Kawhi
:uzi:

s0qp1q7kue031.jpg

Два пати по ред се спасуваат на крај. Пу.
Дај боже 4-0 за ГС да биде.

This is too much for me. Валенсија шампион во Копа дел Реј после 11 години, и Торонто Репторс во финале за прв пат после 24 години. Thank you sport Gods! I'm crying. :place:

Со тимска игра догураа до тука и им се помочаа на сите што викаа дека Торонто не се тим за во плејоф, се претварале во телетабиси итн. Лаури одличен кога е најпотребно, џабе хејтот за него што го доби уште во првиот плејоф натпревар. Ептен ми е мило за тимов, се од себе дадоа сите на паркетот, заслужија тотално.
Не беше така последниве колку 3-4 години?

Сеа да прашам само, не било до Дерозан него Торонто бил канцерогена средина? :icon_lol:

aSSzRmn.gif

All these feelings man. Булдогот Лаури го заслужи сево ова (играјќи со повреден прст речиси цела серија против Бакси). После 7 години константен притисок (од американските медиуми, од нба фановите и од самиот себе), немате поим колку ми е мило што конечно доби признание. U can see the relief in his face. :place:

askSyH0.jpg

LEzIrIf.jpg

Што му е на братов?! :vozbud::pos:

Брaтoт имa среќa вo дупе и вo ГСВ имaше незнaчителнa улoгa пa лaпнa двa прстенa,вo Тoрoнтo вo плејoф игрa вo прoсек пo 5 небитни минути и сегa ке игрa финaле,јеби гa тoa е тoa.Пoнекoгaш си hall of famer нo ке oстaнеш без прстен,пoнекoгaш требa дa имaш среќa кaкo Zaza,JaVale и McCaw пa дa oсвoиш пoвеќе прстени.[DOUBLEPOST=1558882935][/DOUBLEPOST]
Сеа да прашам само, не било до Дерозан него Торонто бил канцерогена средина? :icon_lol:
Пoвеќе фaктoри се вo прaшaње,рaзликaтa е вo тoa штo несoмненo Кaвaи е пoгoлемo игрaчиште oд Дерoзaн нo и тoa штo Брoн беше Крaлoт нa Истoкoт дo лaни и Тoрoнтo дo сегa немaле игрaч кaкo Сиaкaм.

Последно уредено:
Не беше така последниве колку 3-4 години?
Океј, до некаде беше, ама не се криви Торонто што налетуваа на Кавс со Леброн 3 години по ред. Лаури и Демар вс Леброн и Ирвинг не заебавај. Муабетот ми беше, дека со овогодинешниот плејоф, ги побија муабетите дека се телетабиси во плејоф, и ги замолчија сите кои се ситеа на метлите од минатите години.

Одличен плејоф, одличен Кавај и браво за Торонто. Warriors in 5.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom