Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќе го уклопува Коста кога он го продаде од Баерн ако не се лажам. Нејке Пеп неодговорни играчи што летаат само напред, а Коста е се само не одговорен и дисциплиниран играч. Знам јас дека нема да си одат Киелини и Шчежни, ама онака хипотетички муабет правам дека у системот на Пеп не се уклапаат, нарочито не носоња.Киелини, Шчезни не идат нигде да не се лажеме. Џан исто би бил корисен. Бентанкур и Рамзи такоќе, Сандро и Кансело би газеле. Коста ијако ко што рече нема мозок, би го уклопил јас мислам. Манџу прв би бил што ќе лета, не се у најдобри односи уште од Баерн ко шо памтам. Кедира, Манџу, Квадрадо сигурно би иделе, за нив секако се збореше дека ќе идат. Матуиди можеби, ма да не верувам.
Не би требало да има толку голема реконструкција по мое, 2-3 играчи што би му биле по ќејф и тоа е тоа.
I za fernandinjo bese istiot muabet, pa vidovme sto bide ovie tri sezoni, koga se komentirase sto kje pravi pep so fernandinjovci i fernandovci vo sostav.Што ќе го уклопува Коста кога он го продаде од Баерн ако не се лажам. Нејке Пеп неодговорни играчи што летаат само напред, а Коста е се само не одговорен и дисциплиниран играч. Знам јас дека нема да си одат Киелини и Шчежни, ама онака хипотетички муабет правам дека у системот на Пеп не се уклапаат, нарочито не носоња.
Јес да си има свој стил на игра и преферира одреден тип на играчи, али ипак флексибилен е. Станува збор за еден од најдобри тренери у свет ако не и најдобар. А и ко шо реков, не дека Јуве нема играчи кои би му одговарале. Со исклучок на 3-4, другите сите би ги уклопил. За Коста, не знам, можеби си у право кога ќе размислам.Што ќе го уклопува Коста кога он го продаде од Баерн ако не се лажам. Нејке Пеп неодговорни играчи што летаат само напред, а Коста е се само не одговорен и дисциплиниран играч. Знам јас дека нема да си одат Киелини и Шчежни, ама онака хипотетички муабет правам дека у системот на Пеп не се уклапаат, нарочито не носоња.
Oперацијата инфилтратор продолжува.. После Асамоа и Марота, доаѓа уште еден јувенташ во интер.. Ако не можеме по дипломатски пат да ги отпаднеме у Сериа Б, ондак со наши луѓе да го допрат дното![]()
Гвардиола во Јувентус, ....................возбудливо ќе биде да се види како би се снашол во ваква лига, со таков фудбал.
Druze od postov ima 1 nedela pominato..Поголем демант од ова не може да има.