Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Михајлович ја спаси Болоња, доста бодови собраа и од борба за опстанок имаат шанси да дојдат до 10 место. Не верувам да остане и следна сезона и каде и да оди треба да си ги земе Орсолини и Пулгар :icon_mrgr:

Since March, Bologna have won the most home games among the Top-5 European Leagues (6/6, level with Barcelona).

Серија А таква како што е, моментално ќе направи се за Интер и Милан да играат во ЛШ. Плус ако Мурињо оди во Јувентус а Конте во Интер, ми личи на тешка драма за да се сврти вниманието кон Серија А. Малку Премиер Лига трикови, плус Сенси ќе мора да изигра за новиот тим против Аталанта... Ќе биде интересно последно коло.

Серија А нема ништо да направи , лагано ке идат Лига на Шампиони Аталанта и Интер , ако против Сасуоло и Емполи дома не можат да победат , тогаш нека се убиват сите до едно од Интер па до Аталанта.
Серија А и таква е умрена и освен Јуве во ЛШ нема ни една друга екипа да помине групи.

Серија А нема ништо да направи , лагано ке идат Лига на Шампиони Аталанта и Интер , ако против Сасуоло и Емполи дома не можат да победат , тогаш нека се убиват сите до едно од Интер па до Аталанта.
Серија А и таква е умрена и освен Јуве во ЛШ нема ни една друга екипа да помине групи.

Mozhno e nereshen rezultat izmegju Atalanta i Sassuolo.
Ipak ne e ispadnatiot Chievo, a i plus pod pritisok kje se Atalanta.

Za toa dali kje pomine nekoj grupi kje zavisi od transfer pazarot i od zhdrepkata.

Mozhno e nereshen rezultat izmegju Atalanta i Sassuolo.
Ipak ne e ispadnatiot Chievo, a i plus pod pritisok kje se Atalanta.

Za toa dali kje pomine nekoj grupi kje zavisi od transfer pazarot i od zhdrepkata.

Нај сигурна за победа е Аталанта отколку Интер , иако кажав сепак домашен терен , и двете екипи ке победат убедливо .

Нај сигурна за победа е Аталанта отколку Интер , иако кажав сепак домашен терен , и двете екипи ке победат убедливо .
Fakticki Sassuolo igra na domasen teren,informiraj se malku Atalanta gi igra domasnite utakmici na Mappei,stadionot na Sassuolo bidejki nivniot se renovira...

Fakticki Sassuolo igra na domasen teren,informiraj se malku Atalanta gi igra domasnite utakmici na Mappei,stadionot na Sassuolo bidejki nivniot se renovira...
Да ама ако Аталанта ги продава картите, ќе си има повеќе навивачи.

Па што ако се игра таму, ако се пријатели газдите и ако решиле да победи Аталанта, ако сака и на Марс нека се игра..

Шансите за Милан за ЛШ се минимални. Истата глупост ко интер ја направија со оставањето на Гатузо за тренер. И он и Спалети требаа клоци да јадат после испаѓањето од ЛШ и ЛЕ. Како и е да е интересно ќе е последно коло. Поише шанси има Емполи да извади нерешено или да тепа со Интер него ли Сасуоло да скине бодови на Аталанта. Мада покажаа со победата над Рома дека ќе си играат до крај ко што треба а не ко ѓубрињата од Торино кои не се ни потеа откако освоија титула. Мада не ни се они криви ама сепак. И на крај се разбира со Гатузо на клупа воопшто не е ни сигурно дека ќе го победи СПАЛ пошто човекот појма си нема како да менаџира еден тим, за офанзивен фудбал да не ни зборам бог знае што тренинзи им држи чим се онолку очајни во стварање шанси.

Абе цело време терате како Сасуоло ја тепала Рома. Ма да X е рамно на пораз..

Абе цело време терате како Сасуоло ја тепала Рома. Ма да X е рамно на пораз..
Знам дека им скина бодови, а баш за ништо им не беа потребни на Сасуоло и во право си тој X на рома исто ко пораз им се фаќаше.

Знам дека им скина бодови, а баш за ништо им не беа потребни на Сасуоло и во право си тој X на рома исто ко пораз им се фаќаше.
Го гледав финишот Сасуловци буквално ги пуштаја гол да дадат ама овие не сакаја едноставно да победат.. После она со Џенова дигнаја и раце и нозе..
Калакурница е ситуацијава во Рома.

Ако Гвардиола доаѓа во Јуве, јас би го вратил Мурињо во Интер, и нека почне забавата...:D

Ако Гвардиола доаѓа во Јуве, јас би го вратил Мурињо во Интер, и нека почне забавата...:D

Мурџо у Јуве ќе иде ваљда како што читав по нетов, Гвардиола нема шанса годинава да иде од Сити.

Kaков Гвардиола бе, не си прајте бајрам со паметот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom