Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
"Очигледно македонците се осоколени после голот"

Па на толку албанци како да не бидеме..осоколени..hehehehehehehehe

Ajde be stisnete, mora da gi tepame drva se Slovencive.
ама не со ризична игра, боље и врабче во рака од гулаб на гранка...

ете пред малку на пример, му шутира на голманот во раце и веднаш они напад, рогни ја силно, подобро и преку гпл одколку контра да ни праат..

Добро бе, толку нема кој да влезе место Нестор?

Колку е слаб овај Трајковски немам зборови..5 топки фати и сите ги згреши..продуктивност нула

Леле ако примиме гол сега...[DOUBLEPOST=1553463653][/DOUBLEPOST]Топ, заслужен бод.

Богами, задоволителен резултат е ова за нас.

Следни 2 утакмици играме со Полска и Австрија дома...а мислам дека дома не смееме да сметаме на пораз како опција без разлика што полјаците се три класи над нас.

Како и да е, добар старт (y)

Ispici Mrme, se povlekovme posle golot, a realno imavme moznosti i kvalitet da ja svrtime. Ne mi se dopagja ova sto bodov go slavat ko svetsko da osvoile, ebate ne igras so Germanija pa bod da slavis... Ne deka e loso sto osvoivme bod ama mora mentalitetot da go smenime, dosta se zadovoluvame so " aj be mozese i poloso"...

супер, многу важен бод..(y)

Stole voopsto ne e siguren, mnogu pati izleguva na prazno..znam vaka i so Barsa pred 2 nedeli primi gol

Трајковски многу е лош. Пандев да останеше можи и ќе збрцавме уште еден на контра. :)
Како и да е реални се 1-1 со оглед на тоа што спасивме чист гол во второ.
Сега Полска дома.

Добро коа ќе се земе се на крај мораме да бидеме задоволни со нерешено, иако оваа Словенија реално е просек. Да бевме ниво погоре требаше да го искористиме ова со максимални 6 бода да ја чекаме следната утакмица, но сепак нема да бараме преку леб погача. Ипак ние сме Македонија, и одличен е податокот дека од два натпревари немаме пораз. Треба да се продолжи во исти ритам, да се работи на реализација и поголема координираност на терен. Мора да знаеме што играме, не смееме да делуваме како распашана команда у стилу рогни напред пошо не знаеш што да праиш со топката. Има капацитет, има потенцијал само да се доштимаат ствариве. Елмас е генијалец, се надевам дека ќе знае да избере клуб во кој ќе има шанса да блесне, а не да грее клупа. Само така и он самиот и Македонија ќе имаат бенефит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom