ja iam staeno povisoka ocenakoja e redhead na letterboxd od tuka, ima slika od nea staveno, go gledala i ocenila visoko frances ha
moze da se shmekame ako si za
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja iam staeno povisoka ocenakoja e redhead na letterboxd od tuka, ima slika od nea staveno, go gledala i ocenila visoko frances ha
![]()
Го избегавам тој филм нешто, а не знам зашто. Смешен ли е или само ведар така...[DOUBLEPOST=1552475146][/DOUBLEPOST]и кој ќе каже дека Ватсон и Холмс е лош филм, сигурно не ги гледал другите понови филмови на Вил Ферел. Бољи е од еден куп од нив (што признавам, уопште не е тешко).koja e redhead na letterboxd od tuka, ima slika od nea staveno, go gledala i ocenila visoko frances ha
![]()
Аиии, никакоДали некој го има гледано As Good as It Gets и има приметено дека ликот на Џек Николсон е остарен Шелдон Купер?
Веројатно мислеше на начинот на којшто се однсесуваат двајцата и навиките кои ги имаат, а причина е тоа што двајцата имаат OCD. Нека ме поправи ако погрешно сум сфатил.Аиии, никакоШелдон Купер има харизма на продупчен олук од зграда, а Николсон го прави As good as it gets прекрасен филм.
Дечки препорачајте некој добар понов трилер/мистерија од типот на Gone girl, Zodiac, Prisoners... [emoji16]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ovaj te zafrkna i tebe gree 160m2 na dva sprata.so edna 5.5kaЕееееееееееее...
Sega ovaj nema da zaebe nekoj.Кај ќе ти оди душата ако го за**еш човекот?
Има некоја званична потврда оваа препорачанава машина или превземено начисто од бугарскиот проспект?
Ovaj te zafrkna i tebe gree 160m2 na dva sprata.so edna 5.5ka
Naucna fantastika samo ne mi teknuva filmot[DOUBLEPOST=1552927747][/DOUBLEPOST]
Sega ovaj nema da zaebe nekoj.
Moze tvojata klima da gree 160m2
Да не го заборавиме Joker. Имам претчувство дека Хоакин Финикс (како и секогаш) ќе растури и, се надевам, конечно ќе мавне Оскар. Човекот особено брилијира кога игра девијантни ликови. И рибутот на Dune вреди да се чека, макар до 2020.Годинава значи само два добри филма ќе има The Irishman и Once upon a time in Hollywood