Ајде guys, уште 2 дена имате: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD4QuJNL2AboB7OhPh8DA-iYIfxdUlO-wyPis45LyI8bNsfg/viewform
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби, не би сакала ни да се повтори таа суспирија, ама филмов и како единствен, оригинален и на страна од таа на Дарио би ми бил досаден и без врска. Тоа што си го видел ти мене никаде не ми се појави, креативност посебно не видов никаде, ама баш ич, сивилото воопшто не се совпаѓа со таква тема, можеби да беа вештерки од некоја шума или така нешто, во тој мртов објект без лице сивилото само го правеше уште повеќе безличен филмов, немаше контраст ни рамнотежа никаква, не ја видов ни бојата што ја спомнуваш, мене ми беше се како да гледам во една матна сива слика цело време. Ти сакаш такви бавни и сиви филмови каде на крај се дешава хистерична, збрзана и збунувачка кулминација, така беше и со Hereditary така е и тука, ти убавината а јас глупоста ја гледам во таквиот крај. Сакам една целина совршена и перфектна, повеќе би сакала перфектен тек со глупав крај него глупости со бизарен крај во кој ти гледаш уметност. И времето на дејството на филмов... Со претеран акцент а без никаква потреба ни па објаснување. Зошто тогаш?
)))@Zarniwoop , @zmej gorjanin , @џимеј , @devilko , @grande-juve , @Krk1 , @MyloXyloto , @pacienat , @Huddle , @Corvus - утре е последен ден! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD4QuJNL2AboB7OhPh8DA-iYIfxdUlO-wyPis45LyI8bNsfg/viewform

Ако ме веруваш, при толку срања периодов не стигнав да изгледам ниту еден филм од листава@Zarniwoop , @zmej gorjanin , @џимеј , @devilko , @grande-juve , @Krk1 , @MyloXyloto , @pacienat , @Huddle , @Corvus - утре е последен ден! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD4QuJNL2AboB7OhPh8DA-iYIfxdUlO-wyPis45LyI8bNsfg/viewform
инаку со задоволство ќе гласав.
Не, не, супер беше. Сега, искрено, веќе се имаат издвоено скоро во сите категории фаворитите на форумов, па кој и да предложува, може да направи само мали измени. Така:@Zlatikevichius јас мислам само дека ти одмогнав со моето гласање пошто ептен слабо имам гледано а и тоа што ми е гледано е за никаде и морав да пишувам глупости, да комбинирам нешто само за да ти направам ќеф пошто да беше друг со листава немаше да гласам ич ама ајде дека си ти и за ова што го правиш тука за да живее катчево мислам дека нон стоп треба да ти се оддолжувам и ќе направам што сакаш за вратка, се разбира во границите на форумов![]()
Golem del od filmojte na zamunda se so dvojno audio, vidi vo bs player iskluci ja nadsinhronizacijata.Значи ќе најдеш на торент некој редок филм, гледаш има доволно сидери, се симнува брзо, башка е AVI формат за да може и на скапано ДВД да го гледаш, и на крај кога ќе го пуштиш филмот, кога ќе почнат актерите да ти верглаат руски или тајландски, е значи смрт ми е.... неможам, ќе искршам нешто, ќе ти ебам и дабтајтли и три си пичке лепе материне, ќе ти ебам и Пајретбеј, и Зоогле, и Торентз2 ќе ти изнаебам се у пичка ќорава.
Да не пукните со тие руски и тајландски преводи, ви ебам глупите неписмени народи... И на Замундата се по список со тоа блгарскиот примитивен език