Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После утакмицава, на лето Роналдо трансфер назад во РеалСеа ЦР7 едно селфи од курот да му прати на чика Перез, како поздрав
Ete kaj bile mudata na Čolo
Brat utakmicata im bese top, muabetot mi bese deka ne izobiluvase so sansi mecot, primer da utnuvaa mnogu pa da visese celo vreme golot na Atletiko, loso se izraziv moja greska. Taman rabota losa utakmica da im bilo ova a anuliraa 2 0 i eliminiraa defanzivno orientirana ekipa. Mada realno i ne moze drugo da se ocekuva od mec so Atletiko, jebiga zatvoreno igraat i ne mozes da imas milion sansi.Ова беше една од најдобрите ако не и најдобра утакмица на Јуве сезонава. Ваљда не си ги гледал редовно.
Brat utakmicata im bese top, muabetot mi bese deka ne izobiluvase so sansi mecot, primer da utnuvaa mnogu pa da visese celo vreme golot na Atletiko, loso se izraziv moja greska. Taman rabota losa utakmica da im bilo ova a anuliraa 2 0 i eliminiraa defanzivno orientirana ekipa. Mada realno i ne moze drugo da se ocekuva od mec so Atletiko, jebiga zatvoreno igraat i ne mozes da imas milion sansi.
Оф топик дружеЕ па што мрчиш тогаш?се заебавам,ќе го јадете од Франкфурт така?
86
Шала на страна, за јуве навивам но не би го судел ова никојпат.
Оф топик друже
hhhhhhhh
Берна почна да паѓа уште од валадовско брдоА шо би судил ? Со реал сличен контакт у 95 го свираа ,тука има прегледуване на снимката и ако има нешто сумливо ќе викаа ВАР !!!!