UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Stiskanje lajkovi na uber smesni doskochici posle prvata
giphy.gif

Не ја гледав утакмицава и сум пропуштил многу изгледа, па не можам да кажам ништо за тоа кој како изиграл и дали заслужил.
Сакам само да кажам за овие што се тепаат дали бил подобар Меси или Ронадло дека се најголеми идиоти. Се гледа и двајцата колку вредат за тимовите и дека се едни од најголемите фудбалери што некогаш заиграле.
Фудбалска појава и институција.

Сега Јунајтед - Јуве четвртфинале и да ми се исполни душата, да се вратат некој спомени од минатото :D.

Ова беше една од најдобрите ако не и најдобра утакмица на Јуве сезонава. Ваљда не си ги гледал редовно.
Brat utakmicata im bese top, muabetot mi bese deka ne izobiluvase so sansi mecot, primer da utnuvaa mnogu pa da visese celo vreme golot na Atletiko, loso se izraziv moja greska. Taman rabota losa utakmica da im bilo ova a anuliraa 2 0 i eliminiraa defanzivno orientirana ekipa. Mada realno i ne moze drugo da se ocekuva od mec so Atletiko, jebiga zatvoreno igraat i ne mozes da imas milion sansi.

Brat utakmicata im bese top, muabetot mi bese deka ne izobiluvase so sansi mecot, primer da utnuvaa mnogu pa da visese celo vreme golot na Atletiko, loso se izraziv moja greska. Taman rabota losa utakmica da im bilo ova a anuliraa 2 0 i eliminiraa defanzivno orientirana ekipa. Mada realno i ne moze drugo da se ocekuva od mec so Atletiko, jebiga zatvoreno igraat i ne mozes da imas milion sansi.

Е па што мрчиш тогаш?:D се заебавам,ќе го јадете од Франкфурт така?

Оние девојкине на Инстаграм мислат уште Роналдо во Реал дека игра,никад немаат ни фудбал гледано,АМА нема везе тоа битно 10 сториња стаија од него вечерва.:pos:

86 :kuracc:

Шала на страна, за јуве навивам но не би го судел ова никојпат.

А шо би судил ? Со реал сличен контакт у 95 го свираа ,тука има прегледуване на снимката и ако има нешто сумливо ќе викаа ВАР !!!!

Attachments

• penal.jpg
    penal.jpg
    86,7 KB · Прегледи: 51
А шо би судил ? Со реал сличен контакт у 95 го свираа ,тука има прегледуване на снимката и ако има нешто сумливо ќе викаа ВАР !!!!
Берна почна да паѓа уште од валадовско брдо :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom