UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Уште ли бе за мудата на Чоло се прави муабет. :pos:
Човек ќе помисли дека жртвувал бебиња во дресови на Јувентус.

Муабетот сега ќе биде за Роналдо, а треба повеќе да биде за Алегри. Ги издоминира Атлетико утакмицава. Според мене, дефинитивно тактички најспремниот тренер во светот последните 10ина години. Си има свои мани, ама за да постави противигра и да изгура утакмица на мускули е прав мајстор.
Не ми се верува дека се збореше за негова смена, ако не се пласираа понатаму.

Муабетот сега ќе биде за Роналдо, а треба повеќе да биде за Алегри. Ги издоминира Атлетико утакмицава. Според мене, дефинитивно тактички најспремниот тренер во светот последните 10ина години. Си има свои мани, ама за да постави противигра и да изгура утакмица на мускули е прав мајстор.
Тој кажа дека имале вечера за продолжување на соработка и нов договор. Се беше напумпано.

Gnasata alegri da igrase vaka cela sezona a ne pickarski posle daden gol, sea Juve ke imase sve pobedi..

Uvek zrtveno jagne se trenerite ne znam sto ne e jasno

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Нека си свирка сега Курињо.
Тој црнецот, (кој знае од кај го ископаа) цел гол го промаши во второ полувреме. Друг да беше, 4:0 ќе беше, ама тоа е што е.

Добра игра како и да е. Се надевам дека ќе се избегне Сити.

Фан сум и на Барса и Јунајтед, па ако се паднат со нив, нека победи подобриот. Ќе бидам неутрален.

Честито, заслужено! Само вакви пенали ко овај и ко тој фаулот на Мората над бонучи е смешно да се судат.
Пенали како овој? Еден од најдобрите судии на светот, со ВАР при рака го досуди и ниту во една секунда не помисли да гледа снимка, а ти го оспоруваш?

Кога играч е во трк, најмал контакт е доволен за да падне и тоа да биде прекршок. Туркањето на Кореа беше очигледно, а и пред се' намерно. Едноставно го исфрли од баланс откако овој претходно го претрча како мало дете. Чист пенал, без никаква дамка.

Не дека Јувентус игра нешто особено, ама Атлетико се неверојатно лоши. Дојдоа со спуштени гаќи, онака да поминат 95 минути и ако имаат среќа да си одат со пласман, ако не никому ништо. Јувентус играше онака како што треба да игра тим што има два гола негатива. Со голем ризик, без многу калкулации, гризење по теренот уште при губењето на топката, во Барса стил. Чуден двомеч и двете екипи имаа очаен перформанс во гости, додека дома си изиграа максимално добро.

За наредна фаза сакам Ливерпул ако помине да ни се падне, ако не што сака нека биде. Нема веќе калкулации, 1/4 финале ЛШ е мора секој тим да се победи. После ова сум убеден дека сите ќе чекаат Јувентус да освои, а реално пеколно тешко ќе биде. Сити е неверојатен, а да не ги заборавиме Барса и Баерн ако поминат утре.

Gnasata alegri da igrase vaka cela sezona a ne pickarski posle daden gol, sea Juve ke imase sve pobedi..
Да, и гол немаше да имаат примено. :)
Рекорди руши типот во Сериа А, не знам стварно кои ви се очекувањата.
Не игра убав фудбал, ама игра фудбал што носи победи.

За вакви фанови, ви посакувам да го сменат на крај на сезона. Да го видиме наследникот дали сите победи ќе ги има.

Да, и гол немаше да имаат примено. :)
Рекорди руши типот во Сериа А, не знам стварно кои ви се очекувањата.
Не игра убав фудбал, ама игра фудбал што носи победи.

За вакви фанови, ви посакувам да го сменат на крај на сезона. Да го видиме наследникот дали сите победи ќе ги има.
Druze, vo LS se pickari, igra kako vo seria a, misli Spal ili kaljari e ova pa aj ke im dadam 1:0 pa ke se branam... abe igras muski do kraj..

Трибиани кажува дека Роналдо не го бива веќе.
Следната утакмица Роналдо хет трик...

Демек Роналдо најдобар светски фудбалер е моментално?..тој можи и 5 гола да дај и да изигра маестрална утакмица,ама најдобриот игра во контиунитет секој натпревар одлично а не 10 натпревари нигде да те нема ,а една да изиграш и сите да те слават.

Играчиште е Роналдо тоа не го спорам,ама дека е најдобар тоа малце потешко..Роналдо објективно само во сезоната 2013-2014 беше подобар од Меси,иначе во секоја друга Меси го доминира и секој што малце од малце го разбира фудбалот го знае тоа.

Демек Роналдо најдобар светски фудбалер е моментално?..тој можи и 5 гола да дај и да изигра маестрална утакмица,ама најдобриот игра во контиунитет секој натпревар одлично а не 10 натпревари нигде да те нема ,а една да изиграш и сите да те слават.

Играчиште е Роналдо тоа не го спорам,ама дека е најдобар тоа малце потешко..Роналдо објективно само во сезоната 2013-2014 беше подобар од Меси,иначе во секоја друга Меси го доминира и секој што малце од малце го разбира фудбалот го знае тоа.
A ti kako jak pocnavač na fudbalot, site utakmici gi pogodi..

А шо би судил ? Со реал сличен контакт у 95 го свираа ,тука има прегледуване на снимката и ако има нешто сумливо ќе викаа ВАР !!!!
Го поттурна Бернардески за побрзо да му избега на Хименез, да не го стигне... Сакаше да помогне ама јбг, кој да сфати...

Не дај боже утре Лион да помине, ќе те рушат.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Druze, vo LS se pickari, igra kako vo seria a, misli Spal ili kaljari e ova pa aj ke im dadam 1:0 pa ke se branam... abe igras muski do kraj..
Така е, ок. Мушки не играл.:pos:
Секоја година по еден историски пресврт прави, два пати до ЛШ финале стигна, ама неиграњето мушки е deal breaker.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom