Па види ја веста што сум ја цитирал. Во сите три случаи на Реал, Атлетико и Барселона, жалбата на клубот ја одложи казната и тимовите го имаа следниот преоден рок за да прават трансфери и да можат да регистрираат играчи.Не знам што сакаше да кажеш со ова, али трите гиганти во Шпанија беа казнети со трансфер бан.
Кејн гол од офсајд, ова веќе е тажно.
![]()
Го испушија на крај, и тие и тие. Мерачки.не доби никаков картон.
Ај и мене запознај ме да фатам и јас странство. Или да умрамНе ми се верува, да умре од запек тој што ме заколнал за цел живот. Нека се мучи дур очите џамлии му се направат. Од Јунајтед кренав раце оти мислев нема спас од Мурињо, кога тој послем 2дена си замина, тие се препородија, а овие пропадна како Нокиа. Кај и да отидам све пропаѓа, клубови се распаѓаат, фирми под стечај идат, дискотеки се затвараат. А запознам нови познанства тие одма странство фаќаат, пола држава мислам дека јас ја испратив во станство.
Ќе сменам сега за Челзи, Сити ќе навивам за да пропаднат, Јунајтед барем нека користи.
Почекај до следна сезона.Не ми се верува, да умре од запек тој што ме заколнал за цел живот. Нека се мучи дур очите џамлии му се направат. Од Јунајтед кренав раце оти мислев нема спас од Мурињо, кога тој послем 2дена си замина, тие се препородија, а овие пропадна како Нокиа. Кај и да отидам све пропаѓа, клубови се распаѓаат, фирми под стечај идат, дискотеки се затвараат. А запознам нови познанства тие одма странство фаќаат, пола држава мислам дека јас ја испратив во станство.
Ќе сменам сега за Челзи, Сити ќе навивам за да пропаднат, Јунајтед барем нека користи.
А вака не е?Се надевам се заебава пријателот , али да менуваш клуб за кои навиваш зошто не ти се свиѓа нешто ми е тотален нонсенс.Замисли го Пеџа од утре да се пали на Дортмунд и да си ја треска главата со ист интензитет.Па одма ќе ми стане дно од човек![]()