Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку максимум мозочни удари во серија може човекот да има? Фан Клуб Интер вие сте така поупатените.

Додека сме кај Сон, читав дека не сакал да се жени и да има деца додека е активен фудбалер, сакал 24/7 да е сконцентриран кон она што го прави. Истото беше случај и со Парк, формираше фамилија откако се пензионираше. Која посветеност ја имаат мравиве кон работата, не се споредуваат.

Не знам што сакаше да кажеш со ова, али трите гиганти во Шпанија беа казнети со трансфер бан.
Па види ја веста што сум ја цитирал. Во сите три случаи на Реал, Атлетико и Барселона, жалбата на клубот ја одложи казната и тимовите го имаа следниот преоден рок за да прават трансфери и да можат да регистрираат играчи.

Тотенхем е на добар пат да заврши надвор од топ 4. Имаат најтежок распоред а се во најлоша форма моментално.

Нека се пакува Силва

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

За титула ќе се бореа бе умрениве :pos:
Абе Обамејанг се да ти е.ам

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Кејн гол од офсајд, ова веќе е тажно.
D1OjaZgW0AAON1e.jpg:large

не доби никаков картон.:popce:

Го испушија на крај, и тие и тие. Мерачки.

Не ми се верува, да умре од запек тој што ме заколнал за цел живот. Нека се мучи дур очите џамлии му се направат. Од Јунајтед кренав раце оти мислев нема спас од Мурињо, кога тој послем 2дена си замина, тие се препородија, а овие пропадна како Нокиа. Кај и да отидам све пропаѓа, клубови се распаѓаат, фирми под стечај идат, дискотеки се затвараат. А запознам нови познанства тие одма странство фаќаат, пола држава мислам дека јас ја испратив во станство.
Ќе сменам сега за Челзи, Сити ќе навивам за да пропаднат, Јунајтед барем нека користи.

Не ми се верува, да умре од запек тој што ме заколнал за цел живот. Нека се мучи дур очите џамлии му се направат. Од Јунајтед кренав раце оти мислев нема спас од Мурињо, кога тој послем 2дена си замина, тие се препородија, а овие пропадна како Нокиа. Кај и да отидам све пропаѓа, клубови се распаѓаат, фирми под стечај идат, дискотеки се затвараат. А запознам нови познанства тие одма странство фаќаат, пола држава мислам дека јас ја испратив во станство.
Ќе сменам сега за Челзи, Сити ќе навивам за да пропаднат, Јунајтед барем нека користи.
Ај и мене запознај ме да фатам и јас странство. Или да умрам :place:

Почекај до следна сезона.
Фан клуб Ливерпул ќе објави конкурс за нови фанови, ќе фатиш убаво место ;)

Кај најдоа овие Вотфорд вакви зелени да се сторат. Здраво да се загледаш да видиш нивни фудбалер:confused:

Се надевам се заебава пријателот , али да менуваш клуб за кој навиваш зошто не ти се свиѓа нешто ми е тотален нонсенс.Замисли го Пеџа од утре да се пали на Дортмунд и да си ја треска главата со ист интензитет.Па одма ќе ми стане дно од човек :D

Последно уредено:
Се надевам се заебава пријателот , али да менуваш клуб за кои навиваш зошто не ти се свиѓа нешто ми е тотален нонсенс.Замисли го Пеџа од утре да се пали на Дортмунд и да си ја треска главата со ист интензитет.Па одма ќе ми стане дно од човек :D
А вака не е?:pos:

Вади нешто Вотфорд од мечов, ако Сити продолжи со оваа Челси игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom