UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Солари мислам дека мозочен удар доби. Седи смрзнат уште на терен, не знае што му се дешава мисли дека уште играат и дека Реал ќе ја сврти.

Зидан. :place:
Реков јас ќелајцата цела среќа на светот ја имаше, Солари ја потроши на овие три утакмици за сите сезони :D

Роналдо си го зема пехарот со него, ама изгледа како да го изгубил по пат некаде :D

Давајте предлози за новиот јузер на Џони, до утре може и овој да го избрише :pos:

За пиздарииве у Интер нит Икарди и Ванда нит управата е крива, од кој рече Џони дека се две три класи појаки од Милан глава не дигнаа, а Милан нема пораз 10 утакмице :icon_mrgr:

Frenkie De Jong пред некој ден имаше изјавено дека пред да потпише договор со Барса, управата на Барса му рекле да ги избаци Реал Мадрид :cuc::cuc::cuc:
Френки, Де Лихт, Зиех(ч), па и Нерес(ш) се играчи јаки. Поготово од првиве двајца ќе биде големи играчишта, Де Лихт е капитен на 19/20 години. Ама како изигра Тадиќ денеска, страшно. :D

Ти мајтап прајш?..деца од 15 години ќе направеле пресврт против екипата што има освоено ЛШ 4 пати во последните 5 години и тоа на нивни терен...научна фантастика е некоја оваа...играчите на Реал колку и да не се мотивирани и да не му се игра сепак во ЛШ ќе влезат посериозно и ќе му кажат на децата кај му е местото,па и плус како што изгубија двапати со ред од Барса ќе излезат мотивирани да се извадат.

Морам пак да го постирам мислењево, и ке му отворам тема, Топ 10 Џониевки.

Mu rekov uste pred nekoj den na ona kopitono nomoregames deka Ajaks ke im zakopa 2 komada na Real, mi se smeese lingurot. Slab e Real sezonava definitivno, ali kapa dole za Ajaks. Tadic nikogas ne mi e jasno kako do sega ne napravi podobra kariera, i vo Sautempton bese odlicen, eve prodolzuva i vo Ajaks da si gazi. Se nadevam deka ke odi vo golem klub posle Ajaks, zasluzuva deckoto. Kakov pregled ima na igrata samo... :cuc::cuc:

Cel tim na Ajaks e pravo osvezuvanje i pozitiva sezonava, posteno igraat, se borat, igraat ubav i direkten fudbal.

Dortmund od druga strana razocaraa do beskraj, preubedliv poraz vo dvomecot, bez postignat gol, evidentno e deka vozot im e trgnat vo provalija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom