UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти мајтап прајш?..деца од 15 години ќе направеле пресврт против екипата што има освоено ЛШ 4 пати во последните 5 години и тоа на нивни терен...научна фантастика е некоја оваа...играчите на Реал колку и да не се мотивирани и да не му се игра сепак во ЛШ ќе влезат посериозно и ќе му кажат на децата кај му е местото,па и плус како што изгубија двапати со ред од Барса ќе излезат мотивирани да се извадат.
Како се тригернува ова Џониво значи хахахаха
Сигурно коса си искубал, удрил 7 ракии на екс и пцуе по дома зошто не му напраиле салата за со ракиите и истовремено го пишувал постов хахахаха
Види го шо прашање поставува бе,па и уште сериозен...дали треба да се отвори дискусија воопшто за Ајакс дали ќе го изненадел Реал...Реал со по едно око да излезат утре и цел ден ненаспани и издрогирани со по една пакета трева нема да испаднат од Ајакс.
Леле ако искочи Џониевка и утре, немам коментар стварно.
Шо да искочи?..Барселона,Реал и Сити се сигурни патници уште кога ги извлекоа 1/8 финалните дуели..тоа лани со Рома се случва еднаш на 10-15 години..си отидоа на ексурзија до Рим играчите на Барселона без да се замараат и изгубија..овој пат сите ја научија лекцијата и не се будали да потценваат туку така.
Класика Кајгана днопертиза. Аууу овој Џони дното го има пробиено и тоа неколку пати. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos::pos::pos:

Како се понашате сите како да знаевте вие дека Ајакс ќе помини.На пола 1 во 1 и 3+ ви беше настегана сигурно. :D

Многу мангупски и арогантно се испонашав јас лично во врска со децата од Ајас каде пишев дека нема теорија да поминат и не му се дораснати на Реал,и тоа онака будали ги напрајв сите што се надеваа на изненадување и дека Реал е сигурен патник ..и затоа начекаа прилика и ќе се ситат т.е. ќе ме дупат :D..важно нека има забава :icon_lol:

Многу мангупски и арогантно се испонашав јас лично во врска со децата од Ајас каде пишев дека нема теорија да поминат и не му се дораснати на Реал,и тоа онака будали ги напрајв сите што се надеваа на изненадување и дека Реал е сигурен патник ..и затоа начекаа прилика и ќе се ситат т.е. ќе ме дупат :D..важно нека има забава :icon_lol:
Со ПСЖ и Барса шо прајме ?

Како се понашате сите како да знаевте вие дека Ајакс ќе помини.На пола 1 во 1 и 3+ ви беше настегана сигурно. :D
И стандардните коментари за Тадиќ како Саутемптон му бил врвот во кариерата. :D Може не е за голема екипа и сам си знае дека не го бива под притисок и тоа е тоа. Ајакс му е таман, игра ЛШ а не е под лупа цело време.

Што сте се фатиле сите за човекот као демек сите мислевте дека Ајакс ќе пројде :D. Се кладам како што пиша еден член погоре дека 90% што терате мајтап сте ја играле 1-1 и 3+. Си пиша човекот мислење и тоа е тоа немора да е точно, и јас мислев дека Реал ќе помине не што играат добро туку на мускули и на индивидуалниот квалитет ама ете децава не демантираа сите, и првиот натпревар играа многу убаво само немаа среќа е затоа оваа вечер им се поклопи се, алал да им е до финале сакам да гураат. Џони брат дај пиши дека Атлетико поминува да пројде Јуве наш :D и давај почесто вакви анализи да направиме некоја пара, се што ќе пишеш обратно излегува и за тоа треба дарба :D.

Што му се деси на Реал уствари:icon_lol:
giphy.gif

Tадиќ не беше којзнае што во Саутемптон и максимум му се такви тимови.
Не е играч за голема екипа и посилна лига.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Tадиќ не беше којзнае што во Саутемптон и максимум му се такви тимови.
Не е играч за голема екипа и посилна лига.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Не беше ама главен им беше!
А Саутхемптон па едно екипиште, што да ти причам! Ајакс за него е институција.
Него лигата во Англија е многу потврда и понапорна, тоа му беше проблемот. Сега во Холандија си се надигруваат, лезет за такви техничари како него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom