Сега приметив , кога го вртам воланот се намалува силата на дување на парното/климата. Проблем е или се е ок?
федерфуфната те заебава, на мајстор под хитно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега приметив , кога го вртам воланот се намалува силата на дување на парното/климата. Проблем е или се е ок?
![]()
Kaj moze da ja najdam vratickata ili kako i da se vika zaokruzena so crveno na slikata
Za Citroen C2 se raboti
дечки колата како во видеово почна да "штрака", само малце потивко, под туража не се слуша. Масло има во моторо.
???
Мазда 6 од 2004та? сакам да увезам од странство...па ме интересира ваше мислење...како се тие коли добри ли се за вожња...и за царина можат ли да се царинат...пошо се еуро 4.... ? И ако знаете колку би чинела таа процедура за царинењето...фала![]()
Дури работеше колата во место почна да се слуша нешто како гребење и парнато почна да слабее.Ја исклучив и па ја запалив и парнато не работе никако.Некој да знае шо може да биде пред даа носам на мајстор?Пежо 306, 1.6 бензинец,
Некој да ми одговори!?Сега приметив , кога го вртам воланот се намалува силата на дување на парното/климата. Проблем е или се е ок?
Ако имаш електрично серво, паѓа напонот во колата при вртење и со тоа се намалува вртењето на вентилаторот на парното.Некој да ми одговори!?
Ford FocusАко имаш електрично серво, паѓа напонот во колата при вртење и со тоа се намалува вртењето на вентилаторот на парното.
Што кола е?
Јас имам порачано и ми го донесе поштар на врата не ми земаа за царима не кошташе многу. Но ќе те предупредам ако е некое обично радио да знаеш како транзистор им е звук многу лош, немаат голем бас да ти вадат звучниците. Оние што се радио со лцд како квадрат што имаш и мапи такво земи пошто ставив на пасат и топ е.Decki da ve prasham, ima li nekoj naracano radio za kola da mu se donese od aliexpres, kako ide taa postapka, da ne me izgori carina ili slicno?
Ova e porakata sto ja dobiv od prodavnicata :
Dear friend,
As you know, it's every one's duty to pay taxes if he imports goods from foreign countries.
this product shipping from China, Any customs clearance charge will be paid by buyer.
We help buyers to customs clearance. We usually write the item name ‘gift radio sample’ and the “Invoice value “us$60, it is ok?
Само кај Синиша.Дали можи да ми предложите некој пристоен мајстор во Скопје шо си брка добро работа и со електроники, за Шевролет (или Опел)
Јас планирам тоа OEM радио наменето за колата ама со дисплеј и останато. Финтата е што тука кај нас истото е 400евра а на чичко али е 190долари. Дали памтиш колку ти беше пишана вредноста на радиото ?Јас имам порачано и ми го донесе поштар на врата не ми земаа за царима не кошташе многу. Но ќе те предупредам ако е некое обично радио да знаеш како транзистор им е звук многу лош, немаат голем бас да ти вадат звучниците. Оние што се радио со лцд како квадрат што имаш и мапи такво земи пошто ставив на пасат и топ е.
што направи со звучниците, го реши проблемот?Јас имам порачано.