Здраво, имате ли искуство со Ауди А2 2002 година 1.4 ТДИ. Што би кажале дали вреди да се купи .
Поздрав
Поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барам кола за сопругата. Па што би препорачале до 2500 евра. Услови да биде мало, лесно да се управува, евтино одржување. Не ми требаат 200кс и брза кола. Колата е во план да се вози низ град и 2-3 пати во годината до соседниве држави на одмор.
Да не биде постаро од 2002 год. Тоа ни е некако лимит под кој не би оделе. Знам дека голф 1.9 е добар, но веќе гледавме неколку примероци и сите беа извозени, но и стари. Затоа и бараме поново од 2002 год. Цената е лимит 2500 евра
Не вреди. Најнепродаван модел на Ауди, Многу редок модел, а кај нас уште полошо.Здраво, имате ли искуство со Ауди А2 2002 година 1.4 ТДИ. Што би кажале дали вреди да се купи .
Поздрав
Здраво, имате ли искуство со Ауди А2 2002 година 1.4 ТДИ. Што би кажале дали вреди да се купи .
Поздрав
Таа фолија што ја лепат е 80-150зависи од квалитетот. Ако сам ја лепиш повеќе од 50евра нема да те кошта зборувам за купување со се фен и фолија. Е сега имаш фолии кои коштаат многу пари али тоа е друг муабет. Ако друг ти ја лепи оод 8 до 10,000ден пак се зависи од фоликата која ќе ти ја стават.корса ц со фолија цела да се излепи колку би коштало знае некој?[DOUBLEPOST=1546798822][/DOUBLEPOST]
чаре нов дихтунг?и колку е тој од прилика?
Некој дилер од Шпанија пред банкрот продал 250+ БМВ 5ки на некој човек во Бугарија. Остнале овие неколку (донори) бидејќи се ваделе делови од нив, исто така што ронел/кршел ѕидот горе оштетени се.'Пронајдени' нови автомобили во некоја си гаража/хангар од пропадната испорака/зделка во Бугарија, сите се со 0км на нив, заштитни фолии... BMW E34 5та-серија и уште неколку други...
Цената на аукција би изнесувала над 15 илјади евра...
Јас би купил едно у пи*ку м*тер![]()
Погледнете...
https://youtu.be/yH18yfLaapk
Некој дилер од Шпанија пред банкрот продал 250+ БМВ 5ки на некој човек во Бугарија. Остнале овие неколку (донори) бидејќи се ваделе делови од нив, исто така што ронел/кршел ѕидот горе оштетени се.
Мислам дека кажаа нема на аукција да се дадат бидејќи немаат документи и не задоволуваат еколошки стандарди за прва регистрација.
Пишува дека ќе одат на аукција... Од 15к евра нагоре... Како што пишав, се за Рент а Кар...Некој дилер од Шпанија пред банкрот продал 250+ БМВ 5ки на некој човек во Бугарија. Остнале овие неколку (донори) бидејќи се ваделе делови од нив, исто така што ронел/кршел ѕидот горе оштетени се.
Мислам дека кажаа нема на аукција да се дадат бидејќи немаат документи и не задоволуваат еколошки стандарди за прва регистрација.
![]()
Kaj moze da ja najdam vratickata ili kako i da se vika zaokruzena so crveno na slikata
Za Citroen C2 se raboti
У отпад
Kontakt od nekoj, vo Tetovo ne mozev da najdam
бегај ...освен ако не си авантуристМе занома некој да ми каже мислење за форд мондео 2006год. 2.0 тдци мотор. Како се покажани и колку се пари половни дизни или репарирање?
Во ред, ме занима кои им се маните. Сите коли имаат некои мали. Знам она дека форд дизел не е за зимање ама некако колава има доста опрема ми фати око е сеа како се покажани тоа ме занимаше...бегај ...освен ако не си авантурист