Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Барам кола за сопругата. Па што би препорачале до 2500 евра. Услови да биде мало, лесно да се управува, евтино одржување. Не ми требаат 200кс и брза кола. Колата е во план да се вози низ град и 2-3 пати во годината до соседниве држави на одмор.

Да не биде постаро од 2002 год. Тоа ни е некако лимит под кој не би оделе. Знам дека голф 1.9 е добар, но веќе гледавме неколку примероци и сите беа извозени, но и стари. Затоа и бараме поново од 2002 год. Цената е лимит 2500 евра

Опел Мерива 1.7 CDTI, Пежо 206 1.4 хди (тешко се наоѓа убав примерок)
Меривата е многу подобра од корсата. Mногу повеќе собира, покомотно и подобро. Идеално за тоа што бараш. А и за на автопат е супер. Клио би го прескокнал. МНогу мало и непрактично. Не е тоа кола за одмор.[DOUBLEPOST=1548093158][/DOUBLEPOST]
Здраво, имате ли искуство со Ауди А2 2002 година 1.4 ТДИ. Што би кажале дали вреди да се купи .
Поздрав
Не вреди. Најнепродаван модел на Ауди, Многу редок модел, а кај нас уште полошо.
Вожња безврска. А и не се купува никогаш прв модел од една компанија. Ауди тогаш сеуште немаше искуство со мали автомобили, туку тогаш беше фирма која форсираше што поголеми возила.
Подобро барај А3 од 2003 нагоре моделот или бмв 320д. За овие имаш делови еден куп и се евтини за одржување

Последно уредено:
Здраво, имате ли искуство со Ауди А2 2002 година 1.4 ТДИ. Што би кажале дали вреди да се купи .
Поздрав

Не е лоша кола ауди А2 ,но моторот е со три цилиндри и е презмен од Поло значи не вреди за тие пари поарно А3 па нагоре да земеш

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

корса ц со фолија цела да се излепи колку би коштало знае некој?[DOUBLEPOST=1546798822][/DOUBLEPOST]
чаре нов дихтунг?и колку е тој од прилика?
Таа фолија што ја лепат е 80-150зависи од квалитетот. Ако сам ја лепиш повеќе од 50евра нема да те кошта зборувам за купување со се фен и фолија. Е сега имаш фолии кои коштаат многу пари али тоа е друг муабет. Ако друг ти ја лепи оод 8 до 10,000ден пак се зависи од фоликата која ќе ти ја стават.

'Пронајдени' нови автомобили во некоја си гаража/хангар од пропадната испорака/зделка (купени за Rent A Car) во Бугарија, сите се со 0км на нив, заштитни фолии... BMW E34 5та-серија и уште неколку други...
Цената на аукција би изнесувала над 15 илјади евра...
Јас би купил едно у пи*ку м*тер :D :P
Погледнете...

https://youtu.be/yH18yfLaapk

'Пронајдени' нови автомобили во некоја си гаража/хангар од пропадната испорака/зделка во Бугарија, сите се со 0км на нив, заштитни фолии... BMW E34 5та-серија и уште неколку други...
Цената на аукција би изнесувала над 15 илјади евра...
Јас би купил едно у пи*ку м*тер :D :P
Погледнете...

https://youtu.be/yH18yfLaapk
Некој дилер од Шпанија пред банкрот продал 250+ БМВ 5ки на некој човек во Бугарија. Остнале овие неколку (донори) бидејќи се ваделе делови од нив, исто така што ронел/кршел ѕидот горе оштетени се.
Мислам дека кажаа нема на аукција да се дадат бидејќи немаат документи и не задоволуваат еколошки стандарди за прва регистрација.

Некој дилер од Шпанија пред банкрот продал 250+ БМВ 5ки на некој човек во Бугарија. Остнале овие неколку (донори) бидејќи се ваделе делови од нив, исто така што ронел/кршел ѕидот горе оштетени се.
Мислам дека кажаа нема на аукција да се дадат бидејќи немаат документи и не задоволуваат еколошки стандарди за прва регистрација.

Има колектори што собираат ретки коли, сите се со 0км, сигурно ќе идат по 20к една, можда и више. Иначе не се вадени делови, на една само и беше скршено задното стакло

Пишува дека ќе одат на аукција... Од 15к евра нагоре... Како што пишав, се за Рент а Кар...
Иначе не се вадени делови, бојата е оштетена, се што биле тоа гумени црева биле оштетени ...

67aa71ec489f745aef806ca52f71410c.jpg

Kaj moze da ja najdam vratickata ili kako i da se vika zaokruzena so crveno na slikata

Za Citroen C2 se raboti

Kontakt od nekoj, vo Tetovo ne mozev da najdam

Е да, овие се ретки тука, не знам за овие конкретно, види по групиве на фб фан клубови што се за некои марки или огласници има луѓе може што знаат. Или прашај кај овие сервиси што се бават со француски коли.

Ме занома некој да ми каже мислење за форд мондео 2006год. 2.0 тдци мотор. Како се покажани и колку се пари половни дизни или репарирање?

Ме занома некој да ми каже мислење за форд мондео 2006год. 2.0 тдци мотор. Како се покажани и колку се пари половни дизни или репарирање?
бегај ...освен ако не си авантурист

бегај ...освен ако не си авантурист
Во ред, ме занима кои им се маните. Сите коли имаат некои мали. Знам она дека форд дизел не е за зимање ама некако колава има доста опрема ми фати око е сеа како се покажани тоа ме занимаше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom