НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У принцип се си е океј, баш ко шо треба. Можеби требаше Ентони Дејвис наместо Пол Џорџ, али Џорџ стварно сезонава ја игра на МВП разина така да заслужено у секој случај.

Па за кој кур гласаат људиве ако не бе, и Роуз и Дончиќ имаа појше гласови од "најдобриот офанзивец у историја" ( :pos: уште ми е смешно многу ова еј), и на крај тој у прва петорка!?

За инает нема да останувам до ниедно време у понеделник сабајле да ги гледам брадата и Пол Џорџ како го започнуваат натпреварот. брадата ми е страшно антипатичен. Понекогаш у Спорт Вижн ќе видам некои ТоБ патики и кога ќе го видам тоа неговото Н знакче веднаш враќам на полица.

Е ај Роуз ќе игра наместо некој по 50 поени што дава на утакмица.

Сегa пaк ке биде клaсичен All Star-oт немa кaкo лaни дa се измешaaт,кaпитените дa бирaaт кoј игрaч дa игрa вo негoвиoт тим.

Многу лош пристап на Хјустон со Харден, имаше некоја страшна бројка од 250 поени без никој да му асистира од последни 280 поени кој ги дал. Толку изолација играње и трошење ќе му се врати во плејофот, мислам дека и во април ќе прегори слично како Вестбрук со триплдабл сезоната.

Мојот омилен рецензент на патики до пола клип коментира патики а од пола натаму со жена му прават муабет за ол-стар натпреварот. Ставот на жена му е блиску до мојот :)

Oткaкo AD се пoвреди Jahlil Okafor пoкaжувa декa не зaбoрaвил кaкo се игрa кoшaркa и нa пoследните четири утaкмици имa прoсек oд 20 пoени и 11 скoкa и скoрo 3 блoкaди.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom