НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со JR ќе бидат meme team во комплетен состав. Замисли ги на терен заедно: Рондо, JR, Ленс, Бизли и МекГи. :D

Со JR ќе бидат meme team во комплетен состав. Замисли ги на терен заедно: Рондо, JR, Ленс, Бизли и МекГи. :D
Имаше такво нешто, ама ме мрзи да листам едно 100 страни наназад. :)

Сиксти уан фор Џејмс Харден.
Машина.
5 тројки од 20 шута за тројка, 16 од 38 шута, 25 слободни. Играта во НБА е толку различна од тоа што некогаш беше, на страна што на ликов му судат све што треба и што не треба.

Истиве што се буните дека му свират на Харден,се правите слепи за Ембиид на пример.Или за Џејмес пред неколку години.
Кога ќе фрли Ембиид 25 слободни тој е ѕвер и НЕЗАПИРЛИВ.Ама затоа Харден кога ќе фрли лелелле што свиреле.
Не дека не му свират,имало и такви глупи слободни ама вчера нема што да кажете.Ги прсна сам.
АЈде кои се тие сомнителните слободни да видеме?

Па у прв напад му свирнаа непостоечки фаул кош од тројка, значи од прв напад имаш бедно судење. Имаше и еден чист фаул у напад и уште пар други идиотизми кои само на него му ги свират. Затоа и го исклучија Физдејл на крајот, полуде човекот од срамното судење.
И кур да јаде не го бутна рекордот на Коби у МСГ. :kezec:

Фаул беше.
Не го терам јас онај рукион да му се пика на кур при секој наапад.

Не сум никаков фан на брадава, ама не може да се занемари фактот што типот на 61 уфрлен поен има и 15 скока и 5 украдени топки, и само да се гледа тоа што многу шута исфорсирал и слободни многу му суделе. Си изгазил поштено братот и тоа е тоа.

П.с. Franchise High за поени на еден натпревар постигна за Хјустон вчера.

51091437_2621937497834758_2453440204585828352_n.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom