Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Која беше причината што ти ги затвараа?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Уплаќав големи суми на наместени натпревари. По 5000+ евра плус по акаунтот. И не се затворени, само се лимитирани на минимум.

Некој искуство со 1хбет? Гледам даваат 100% за прв депозит, треба три пати да го свртиш со по минимум три утакмици на ливче по 1.40 квота. Ај кажете искуство со кладилницава, со лимитирање облози, со повлекување пари, со понуда живо и слично.

Немој да те лажел господ таму да правиш акаунт.

2-3 недели се немам логирано на нетелер и сега гледам порака NOTICE: There are no available bank withdrawal options in your country. You can spend your funds at a merchant website or transfer money to a NETELLER account. Apologies for any inconvenience.

Го забранија и нетелеров а ? Тек сега ќе нема бегање од плаќање данок, ќе мора директно од картичка депозитиве да одат.

2-3 недели се немам логирано на нетелер и сега гледам порака NOTICE: There are no available bank withdrawal options in your country. You can spend your funds at a merchant website or transfer money to a NETELLER account. Apologies for any inconvenience.

Го забранија и нетелеров а ? Тек сега ќе нема бегање од плаќање данок, ќе мора директно од картичка депозитиве да одат.
Нема шанса од картичка. Забрането е во странски кладилници. Од картичка едино за на нашава што е 2win или како и да се вика

Moze direktno da se uplakja i isplakja so kartica od tutunska. Bez nikakvi obvrski kon ujp. Koga ke isplatis kesh, bet365 ti gi prakja kako nepoznat isprakjac. I najdobrata rabota , na kartica stignuvaat najbrzo, za 1 do 3 rabotni dena, od iskustvo sekogas za 2 dena tuka e isplatata.

Нема шанса од картичка. Забрането е во странски кладилници. Од картичка едино за на нашава што е 2win или како и да се вика

Ако си плаќаш уредно данок не верувам да те чепкаат, јас имам влечено порано а ни данок никаков не платив.

Moze direktno da se uplakja i isplakja so kartica od tutunska. Bez nikakvi obvrski kon ujp. Koga ke isplatis kesh, bet365 ti gi prakja kako nepoznat isprakjac. I najdobrata rabota , na kartica stignuvaat najbrzo, za 1 do 3 rabotni dena, od iskustvo sekogas za 2 dena tuka e isplatata.

Сега со електронсково пријавување данок сигурно и тие ќе ги вменат за даночење

Ако си плаќаш уредно данок не верувам да те чепкаат, јас имам влечено порано а ни данок никаков не платив.

Сега со електронсково пријавување данок сигурно и тие ќе ги вменат за даночење
Ако праќаат како непознат испраќач можеби. Инаку колку што знам забрането е во странски кладилници од Македонија

Aj postiraj slika ako sakas . Kaj mene pokazuva bet365 gibraltar koga imam povleceno

Aj postiraj slika ako sakas . Kaj mene pokazuva bet365 gibraltar koga imam povleceno

Pogresno sum razbral, se kladev na akaunt od drugar, go preprasav sea i mi kaza deka stignale so naznaka bet365.
Posledno pred 2 meseci isplativ odednas 2k evra, nemase problem.
Na drugarot mu ostaviv 10% od dobivkata, ako go baraat od ujp da rasćisti.
Mislam deka ne mozat stranski pari da odanocuvaat.

Pred nekolku meseci i kaj mene ne sakashe ama opraeno e vekje oddamna.

Aj nekoj drug mozhe ke ti dade nekoja alternativa.
Pozdrav,

So mastercard karticka vo denari vo NLB TUTUNSKA BANKA imam napraveno deposit vo bet365 i koga napravib withdraw vo akontot vo dolari sto ja imam vo Tutunska Banka od bet365 mi vikat deka vo ova banka ne mozeme da vi pratime pari.
Otvoriv smetka vo dolari (posto vo dolari igram vo bet365) i napraviv pak baranje da mi se pustat parite, posle 10 dena mi stigna email od bet365 deka parite se vrateni od bankata bez pricina.
Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?[DOUBLEPOST=1546338009][/DOUBLEPOST]Pozdrav,

So mastercard karticka vo denari vo NLB TUTUNSKA BANKA imam napraveno deposit vo bet365 i koga napravib withdraw vo akontot vo dolari sto ja imam vo Tutunska Banka od bet365 mi vikat deka vo ova banka ne mozeme da vi pratime pari.
Otvoriv smetka vo dolari (posto vo dolari igram vo bet365) i napraviv pak baranje da mi se pustat parite, posle 10 dena mi stigna email od bet365 deka parite se vrateni od bankata bez pricina.
Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?[DOUBLEPOST=1546338064][/DOUBLEPOST]

Pozdrav,

Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?

Pozdrav,

Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?[DOUBLEPOST=1546338009][/DOUBLEPOST]Pozdrav,

Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?[DOUBLEPOST=1546338064][/DOUBLEPOST]
Pozdrav,

Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?
Повлечи дирекно на картичката ке ти стасаат во денари на трансакциона па после ако сакаш купи долари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom