Pred nekolku meseci i kaj mene ne sakashe ama opraeno e vekje oddamna.
Aj nekoj drug mozhe ke ti dade nekoja alternativa.
Pozdrav,
So mastercard karticka vo denari vo NLB TUTUNSKA BANKA imam napraveno deposit vo bet365 i koga napravib withdraw vo akontot vo dolari sto ja imam vo Tutunska Banka od bet365 mi vikat deka vo ova banka ne mozeme da vi pratime pari.
Otvoriv smetka vo dolari (posto vo dolari igram vo bet365) i napraviv pak baranje da mi se pustat parite, posle 10 dena mi stigna email od bet365 deka parite se vrateni od bankata bez pricina.
Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?[DOUBLEPOST=1546338009][/DOUBLEPOST]Pozdrav,
So mastercard karticka vo denari vo NLB TUTUNSKA BANKA imam napraveno deposit vo bet365 i koga napravib withdraw vo akontot vo dolari sto ja imam vo Tutunska Banka od bet365 mi vikat deka vo ova banka ne mozeme da vi pratime pari.
Otvoriv smetka vo dolari (posto vo dolari igram vo bet365) i napraviv pak baranje da mi se pustat parite, posle 10 dena mi stigna email od bet365 deka parite se vrateni od bankata bez pricina.
Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?[DOUBLEPOST=1546338064][/DOUBLEPOST]
2-3 недели се немам логирано на нетелер и сега гледам порака NOTICE: There are no available bank withdrawal options in your country. You can spend your funds at a merchant website or transfer money to a NETELLER account. Apologies for any inconvenience.
Го забранија и нетелеров а ? Тек сега ќе нема бегање од плаќање данок, ќе мора директно од картичка депозитиве да одат.
Pozdrav,
Moze li da mi kazes sto da pravam vo ovoj slucaj?