Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
E фак. Ај кажи ми како да повлечам ондак од Мкд од бет365 преку скрил некако? :))

Тргни ги на Скрил, пушти ми ги мене, јас ќе ги извадам со мојата Скрил картичка, ти ќе дојдеш во Битола, ќе пиеме кафе, ќе ти ги дам парите и то.

E фак. Ај кажи ми како да повлечам ондак од Мкд од бет365 преку скрил некако? :))

Доколку ги имаш на Скрил, зошто ти е Скрил картица. Можеш на било која Виза да ги повлечиш или преку банкарска трансакција. Преку банкарска трансакција треба да е фиксна и најмала провизијата.

Доколку ги имаш на Скрил, зошто ти е Скрил картица. Можеш на било која Виза да ги повлечиш или преку банкарска трансакција. Преку банкарска трансакција треба да е фиксна и најмала провизијата.

Ама се чека 7-10 дена претпоставувам?

@Ставрогин ?

Ама се чека 7-10 дена претпоставувам?

Од официјалната страна
How long does it take for Skrill to process my withdrawal?
Depending on your preferred withdrawal option, processing times for withdrawals are as follows:

Skrill Prepaid Mastercard®* withdrawals – instant at ATM locations.
Bank wire withdrawals – 2-5 business days.
VISA withdrawals – up to 7 days.

Слично е и до Виза, најчесто испраќаат до 5 работни денови

@Ставрогин На ливче ја имав Скопје - Генч 1X и само таа ме заеба
Сеа ја регистрираа со 3-0 за Скопје службено
Има шанси да ми го исплатат ливчето??
Им пишав на чат викаат останува првиот резултат

На која кладилница и зошто ја регистрираа 3-0?

Нема да ти ја исплатат.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
bet365 гостите немале играч у19

Нема шанса да те исплатат. Дури и нашите кладилници не би те исплатиле. Не си го троши џабе времето со четови и мејловои, сигурно имаат правило со кое ти си се сложил кога си се регистрирал таму.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Едно осум пати е одговорено на истото на темата. Не може, Стопанска Банка не дозволува депозити кон Скрил.

Ајде сега некој друг нека праша дали може.
немам одамна депозит правено , а ќе ми треба.........ни со Виса Електрон , ниту Мастер Кард не може на скрил преку стопанска скопска ?

немам одамна депозит правено , а ќе ми треба.........ни со Виса Електрон , ниту Мастер Кард не може на скрил преку стопанска скопска ?

Види, навистина не сум сигурен. Не можеше 100%, освен нешто ако сменија. Можам јас секогаш да ти дадам пари на Скрил во замен за кеш, не е проблем.

Некој со Шпаркасе картичка, Виза, да не може да депонира на Скрил? До мене е или до банката е?

Здраво Комјунити. Ако има некој по искусен со целава уплата исплата на бет365 ? Станува збор за исплата на повисока добивка. Акаунтот е активен повеке повеке од 2 години, без никаков бан или опомени од страна на букмејкерот. до пред светското првенство оваа година беа исплатени 6000 еур и тоа со страв да не налетаме на некоја казна и затоа кеш аут правевѓе само на цепкање. Прашањето ми е која е најсигурна варијанта за вакви исплати, дали е подобро да се активира некоја странска банка, каде би одела целата процедура полабаво?

Молам за сериозни одговори и оние кој вистина имаат искуство ?

Здраво Комјунити. Ако има некој по искусен со целава уплата исплата на бет365 ? Станува збор за исплата на повисока добивка. Акаунтот е активен повеке повеке од 2 години, без никаков бан или опомени од страна на букмејкерот. до пред светското првенство оваа година беа исплатени 6000 еур и тоа со страв да не налетаме на некоја казна и затоа кеш аут правевѓе само на цепкање. Прашањето ми е која е најсигурна варијанта за вакви исплати, дали е подобро да се активира некоја странска банка, каде би одела целата процедура полабаво?

Молам за сериозни одговори и оние кој вистина имаат искуство ?

Pred 2-3 nedeli isplativ 2000evra odednas od bet365 na VISA kartica od NLB tutunska... za 2 dena stignaa, od nepoznat isprakjac, samo eden potpis i tolku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom