Глуп еден
Само не ми го цитирај постот во најглуп на месецот. Тогаш стварно ќе ме навредиш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глуп еден
Ова ви го насобраа, иначе и има неколку избодени навивачи на Наполи пред стадионот, навивачите на Јуве барем тоа го немаат направено.Две утакмици без публика и една без Курва Норд ( за тие што не знаат навивачката група на Интер ). Супер третман за тимот што никогаш не бил казнуван.Потсетете ме кога Јуве играл неколку утакмици по ред без публика.
![]()
Брат има УБИЕН навивач на Интер, сериозно ова?Ова ви го насобраа, иначе и има неколку избодени навивачи на Наполи пред стадионот, навивачите на Јуве барем тоа го немаат направено.
@Трибиани те имам читано низ темиве како збориш за членовите на форумов како биле фиромјани со глупавите и затуцани мислења што ги пишувале.
Епа другар, после муабетов за Кулибали и памукот, ја доби наградата за најголем ФИРОМЈАНИН на Кајгана Форумов за 2018 година. Честито.
Ваљда не сте сериозни со ова дека пцуење мајки, шајки е исто со навреда на расна основа. Како да не знаете дека за луѓе не ги сметале до пред 100 години, нешто слично како да кажеш на Евреин абе брат и мене ме пцујат секој ден, голема работа некој ти спомнал гасна комора.
Па ако незнаеш да објасниш што пробвиш ?Не знам како да ви објаснам дека тој како професионалец не треба да реагира на публика и надворешни фактори,не знам како да ви објаснам дека неможиш да контролираш голема маса од 70.000 народ и ќе се погодат секакви личности на трибините,не знам како да ви објаснам секој втор ѓуптин е вреѓан расистички во Италија па не реагира исто бидејќи дека ќе го остави клубот на цедило,не знам како да ви објаснам дека судиите трпат многу повеќе од пцуење,плукање и расизам што е неприфатливо од никаков аспект па пак си судат максимално сконцентрирани да носат секундарни одлуки и тоа точни,не знам како да ви објаснам дека не го оправдувам расизмот иако со фразата 'нека бери памук' во таква конотација ме разбравте дека напишав за тоа како е професионалец и не смее да реагира на публика.
Навистина не знам..очигледно не се разбираме..можеби никогаш не сте биле во таква ситуација да ви извршат енормен притисок и лавина од реакции на сите страни па затоа не се разбираме..од дома пред компјутер лесно се коментира,ама кога треба да си ја завршиш работата ќе трпиш провокации..јас разбирам на пример да беше физички нападнат ,ама од вербален конфликт да застаниш да се глупираш дека те вреѓале расно и психички си лабав тогаш брат чао....
Очигледно не сте информирани за навивачите на Фејнорд какви фанатици се..дечките се толкави расисти и исламофоби што дури едно време месечини палеа на трибини..и вреѓаа се и сешто муслиманско(фрлаа удина и свински батаци) на еден натпревар против Ајакс беше па овај Зијех ноншалатно ги игнорираше при изведување на корнери.. и тоа знаете муслиманите какви се ако ги провоцирате за религија...што не застана Зијех да плачи дека го вреѓаат и да шлука саркастично?..ај ако не на секое вреѓање расистичко или верско нека застанат сите и нека не играат...никогаш овие работи нема да се решат па какви сака казни нека има.
Па ако незнаеш да објасниш што пробвиш ?
Џони бе, кога ќе кажеш дека "секој втор ѓуптин е навредуван расистички" и "ако не нека оди да бери памук", и ти навредуваш расистички.
Џони платен е да не реагира на провокации ама не можеш да знаеш кога ќе ти дојде преку глава веќе еднаш а Италија не е баш докажана како средина која најстрого санкционира вакви испади. Можеби да се санкционираат најстрого ваквиве случки секогаш кога ќе ги има, Кулибали немало да изреагира така бидејќи ќе знаел дека ретардот нема веќе да стапне на стадион, нешто слично како Стерлинг што направил против Челзи.Не знам како да ви објаснам дека тој како професионалец не треба да реагира на публика и надворешни фактори,не знам како да ви објаснам дека неможиш да контролираш голема маса од 70.000 народ и ќе се погодат секакви личности на трибините,не знам како да ви објаснам секој втор ѓуптин е вреѓан расистички во Италија па не реагира исто бидејќи дека ќе го остави клубот на цедило,не знам како да ви објаснам дека судиите трпат многу повеќе од пцуење,плукање и расизам што е неприфатливо од никаков аспект па пак си судат максимално сконцентрирани да носат секундарни одлуки и тоа точни,не знам како да ви објаснам дека не го оправдувам расизмот иако со фразата 'нека бери памук' во таква конотација ме разбравте дека напишав за тоа како е професионалец и не смее да реагира на публика.
Навистина не знам..очигледно не се разбираме..можеби никогаш не сте биле во таква ситуација да ви извршат енормен притисок и лавина од реакции на сите страни па затоа не се разбираме..од дома пред компјутер лесно се коментира,ама кога треба да си ја завршиш работата ќе трпиш провокации..јас разбирам на пример да беше физички нападнат ,ама од вербален конфликт да застаниш да се глупираш дека те вреѓале расно и психички си лабав тогаш брат чао....
Очигледно не сте информирани за навивачите на Фејнорд какви фанатици се..дечките се толкави расисти и исламофоби што дури едно време месечини палеа на трибини..и вреѓаа се и сешто муслиманско(фрлаа удина и свински батаци) на еден натпревар против Ајакс беше па овај Зијех ноншалатно ги игнорираше при изведување на корнери.. и тоа знаете муслиманите какви се ако ги провоцирате за религија...што не застана Зијех да плачи дека го вреѓаат и да шлука саркастично?..ај ако не на секое вреѓање расистичко или верско нека застанат сите и нека не играат...никогаш овие работи нема да се решат па какви сака казни нека има.