Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нормално дека сме розрасни (возрасни) и пристојни, затоа ти остаив пола саат да го избришеш.

Шо да демантирам бро, го тераш Кулибали памук да бере пошо (бидејки) едноставно му дошло преку кур некој да го вреѓа и да му праи звуци на мајмун (стелт) цела утакмица?

Решение има за таквите само ФИГЦ ич кур (пенис) не им чуе, нека ти стаат забрана 10 години за влез на стадиони па да видам дали некој друг ќе се понаша (однесува) така.

среди се малце со граматикава

Нека оди нека бери памук ако неможи.кога ќе ги земат милионите и кога си го ладат по јахтите со 30 жени околу нив на лето тогаш убо му е...немам ниту јас челични нерви фала богу,сите сме попустливи и паѓаме на провокации ама поентата ми беше дека тој е платен како јавна личност т.е. фудбалер да си ги извршува задачите на теренот а не да реагира на публика и да го остава тимот на цедило..со 70.000 народ било каде во светот неможиш да излезиш на крај.

Ова нешто вака иди :)

Ваљда не сте сериозни со ова дека пцуење мајки, шајки е исто со навреда на расна основа. Како да не знаете дека за луѓе не ги сметале до пред 100 години, нешто слично како да кажеш на Евреин абе брат и мене ме пцујат секој ден, голема работа некој ти спомнал гасна комора.

Во Англија имаше неколку инциденти минатиов месец и тие фанови кои ги открија добија доживотна забрана за следенње на натпреварите на стадион.

Vo italija i taka nema narod na stadionitw pa uste i da pocnt da im zabranuvat.

Inter ke ai dobie kazna i vozot ide dalje.

@Трибиани те имам читано низ темиве како збориш за членовите на форумов како биле фиромјани со глупавите и затуцани мислења што ги пишувале.

Епа другар, после муабетов за Кулибали и памукот, ја доби наградата за најголем ФИРОМЈАНИН на Кајгана Форумов за 2018 година. Честито.

Аман бе, тоа му е причината ?

А тие 4 навивачи на Наполи што се избодени пред стадион не е доволно ?

ќе мора ригорозни казни, е сега и мене ми е криво шо интер треба да биди пример за како треба да се решаваат овие инциденти али јебига, срамота е шо Интер е синоним за играчи од цел свет да има вакви расистички скандирања кон противнички играчи. а да не правам муабет за тепачки и убиства околу стадион. Нека си ништи се таму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom