Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.490
Поени од реакции
11.440
:(

Криво ми е за Мурињо, ама па од друга страна никој не му е крив него.

Нема да биде иста лигава без него.
мислам единствен си од челзијашиве на форумов што има каква таква почит кон него и оправдано

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Мојот човек Гери со вруќи шамари.

И понатака сум против некои глупости кои што ги прават, лансирањето на модна линија баш пред мечот со вас на Лингард, ова со Погба...

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Честитки за навивачите на Јунајтед. Момент на сезоната може да им биде ова и секако требаше многу порано да се случи.

Мурињо ако не се врати во Интер не би ме чудело и да се дистанцира од фудбалот некое време па после да стане селектор на Португалија. Таман за во Катар да биде главен циркузант.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.718
Поени од реакции
11.981
Од кај би знаел па ти, како фан на Ливерпул како оди таа церемонија.
И очекував некој ваков дебилен коментар.
Што има врска дали јас знам со тоа што сите титулите ги гледате на слики? Или случајно на терен ги кревате да ви го дадам куров да ми го крените :vozbud:
Инаку ваљда сум видел неколку титули. На слики секако :(

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.136
Поени од реакции
25.222
Се надевам на дечково и се надевам дека ке му дадат одврзани раце, зашто Зидан мислам дека е невозможна мисија а и не сум сигурен како би се снашол во тим во кој мора да гради се од почеток. Покетино направи одлична работа и во Саутемптон и во Тотенхем. Прашањето е, дали ке може да го привлечат во Јунајтед.

Зависи каква сезона ќе има Солари (не ми се верува баш добра да има, со оглед на тоа што можно е да завршат со 0 титули) ќе одлучи Реал дали ќе го задржат или не. Ако не го задржат, рачунај дека и Реал ќе тргне по Покетино со оглед на тоа што уште во летото сакаа да го доведат пред Лопетеги но се заеба он со продолжување на договорот во Тотенхем и огромната клаузула која ја имаше. Така да ќе биде интересно.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Масовна прослава на барса фанс и нивниот гуру филе днопки по повод отпуштањето на Мурџо, мислиш ЛШ освоиле :tapp:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Зависи каква сезона ќе има Солари (не ми се верува баш добра да има, со оглед на тоа што можно е да завршат со 0 титули) ќе одлучи Реал дали ќе го задржат или не. Ако не го задржат, рачунај дека и Реал ќе тргне по Покетино со оглед на тоа што уште во летото сакаа да го доведат пред Лопетеги но се заеба он со продолжување на договорот во Тотенхем и огромната клаузула која ја имаше. Така да ќе биде интересно.
На тоа и мислев примарно да допишам, али мачорот ми турна кафе на тастатура. Знам дека Барселона не ја сака, дека нели, беше тренер на Еспањол и читав некоја негова изјава дека нема никогаш да земе да ја води Барселона ако иде во Шпанија.

Секундардно е што нашата управа е комплетно неспособна, и сега оваа мала еуфорија што не држи дека се откачивме од еден канцер, можно е да ја дотепаат со некое име од типот на Венгер или некој друг фосил.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.837
Поени од реакции
17.495
Зашто се заебал со продолжување на договорот, освен ако мислиш на засилувањата кои не донесе Тотенхем или незадоволството околу стадионот?[DOUBLEPOST=1545153219][/DOUBLEPOST]Мислам дека нема шанса Покетино да си оди од Тотенхем, единствено ако еврејскана шкртица пак го превесла со недоведување на засилувања што е навистина безобразно од негова страна.

H

HoT _iCe

Гостин
Мислам дека малку е неблагодарно ова новинарскиов форс што се дешава за Покетино и како тоа он е веќе печен за УТД.
Реторичко прашање, има ли нешто поодвратно од новинари од табор на Јунајтеда.
Можда њини фанови.

Сваку сезону, свак период, свака дешава, најаки, најбогати, најперспективни, највлијателни, сн на сви, рај на земју и на крај па 19 бода од прво место. :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Реторичко прашање, има ли нешто поодвратно од новинари од табор на Јунајтеда.
Можда њини фанови.

Сваку сезону, свак период, свака дешава, најаки, најбогати, најперспективни, највлијателни, сн на сви, рај на земју и на крај па 19 бода од прво место. :pos:
Имаја би ти пост смислу, да бесва новинари на Јунајтед што форсав за Покетину. Него, колко да се лупне нешто контра Јунајтед.

H

HoT _iCe

Гостин
Имаја би ти пост смислу, да бесва новинари на Јунајтед што форсав за Покетину. Него, колко да се лупне нешто контра Јунајтед.
Па новинари на Јунајтед га форсасва док беше туја Мурињо, исто како што форсасва и други пред њега.
Сга га сви форсав зашто Јунајтед е главна тема за кликови, изи маани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom