Не викам дека не, ама некако многу чудно е од третиот клуб од кој е избркан да заминува со тотално нарушени односи со поголем дел од тимот.И исто вина има и кај играчите
Не викам дека не, ама некако многу чудно е од третиот клуб од кој е избркан да заминува со тотално нарушени односи со поголем дел од тимот.И исто вина има и кај играчите
Јасно е тоа, Мурџо е огромен егоиста и самобендисан лик, ако ја нема целосната поддршка од клубот тури му пепел. Во Интер од претседател па се до чистач го бранеа како да нема утре, Морати јавно по весници ругаше федерација, тренери на други екипи, судии и све остало само за да го одбрани Мурџо, колку и да бил крив во дадената ситуација. А и се сменија времињата некако, сега е ера на вакви пицопевци ко Погба, инстаграм примадони. Само Чоло и Моно Бургос за ваквите, да ги тепаат на секој тренинг и да повраќаат од што нема да можат да издржат.Не викам дека не, ама некако многу чудно е од третиот клуб од кој е избркан да заминува со тотално нарушени односи со поголем дел од тимот.
Ова сакав да го кажам.Не викам дека не, ама некако многу чудно е од третиот клуб од кој е избркан да заминува со тотално нарушени односи со поголем дел од тимот.
Се чека Деви да им понуди тренер сега у фан клубСпоред Телеграф, Зидан и Конте со најголеми шанси да го превземат Јунајтед
ПСЖ ми се најреална опцијаЗа Јунајтед опции има. Голем тим е и може да привлече доста големи тренерски имиња за следната сезона. Секој би сакал да биде тренер на Јунајтед. Зизу како би добро би легнал во екипава, ќе го извади најдоброто од Погба како што направи со Модрич.
Мене ме мачи прашањето, што е следно за Мурџо? Која јака екипа ќе сака да го земе после фијасково што му се дешава последни 5 сезони.
Каков црн Конте. Уште Конте да го стават и да го купат Дембеле и ќе почнам за Ватфорд да навивам.Ставро ќе се откаже од Јунајтед ако им дојде Конте.
Se i sesto povrzuvas so Bayern i za sekoja druga tema sto se slucuva vo drug klub go povrzuvas so Bayern hahahah kakov likMou vo Baern? Oti da ne