Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Се сеќаваш на голот на Алексис кога играше за Арсенал во ФА Купот?И тука имаше офсајд према Рамзи ама не ја допре топката,па Алексис утрча и збибери гол.Може не е иста ситуацијата ама и тука Лаказет нема никаков допир со топката,ја остава и Занка ја додава назад и греши и судијат свири офсајд?Како жити се.
Тоа е зашто влијае врз играчот на хадерсфилд, на негово движење, реакции и слично, не беше оддалечен 5 метри од него, туку беше до него и праеше пресинг. Не мора топката да ја допре за да се свири офсајдот. Има ситуации кога пример при скратен корнер кога се нафрла, играч што дава гол не е во офсајд ама други 2ца се, а истите влијаат врз игра, влечат играчи на себе, или му прават сметња на голманот.

W

wicked_1

Гостин
шо е со судииве бе, ВТФ
Aj neka mi go objasni ofsajd praviloto

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Најчистиот гол што може да го дадат ни го поништуваат. Каков срам се судиите
Sudiive se za smrtna kazna,sve najmilo da im iznaebam mamiceto nivno,Lakazet ne ja dopira topkata Zanka ja prima i ja gresi nema tuka ofsajd nikakov.Sega i cist penal ne sviri za Arsenal dava zut karton za simuliranje.Sve najmilo da mu iznaerbam na ovoj Tierney
И со Јунајтед покрадоа и сега све да им изнаебам бе све англиско племе необразовано у пичка,тоа егото у гз да си го стаите мочковци
Ако го гледаше помошниот судија, го дигна знаменцето кога противникот му подаде на Лаказет. Пред тоа не крена знаме. Очигледно е дека не сака Арсенал да води на полувреме. Друго објаснување немам.
Ејди,ејди чист гол на Лаказет му поништи еј :tapp:
Кои легенди сте си вие :pos:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
E sea ke ima jaka brkanica na Old Traford.

Vidi kakva glupost covece, ovde nema niso, nema potreba od crven karton.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.904
Малце чуден црвен, ваљда за намерата му даде. Мада, немаше потреба. :)

И дај овие Арсенал нека даваат гол какво ливче ќе ми заебат. :mad:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Овој Проберт кога и да сум го гледал, допирал дно со судење. Нити црвен картон, нити пенал.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.729
Кој ќотек го изеде Тореира последниве утакмици искрено чудно ми е како не е повреден.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.136
Поени од реакции
25.222
Многу мангупски потег на Тореира. Реално можеше и со глава да ја заврши, имаше време и да си ја прими и да ја шутне, овој се одлучи со ножички. Браво, најпогоден трансфер сезонава за Арсенал дефинитивно.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.899
Поени од реакции
1.342
Време е Челси да победи.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Член од
28 јуни 2015